(Nettavisen)

Den egyptiske superspissen har scoret i syv av de åtte kampene han har spilt mot West Ham, og Liverpool har vunnet alle syv kampene.

Det er ca. 116 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Den eneste kampen han ikke har scoret i endte 1-1.

West Ham - Liverpool

Odds: Mohamed Salah scorer to mål eller flere - 4,90

Kampstart søndag 7. november kl. 17.30

Spillestopp kl 17.29 Live odds etter kampstart

London Stadium

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Mohamed Salah scorer to mål eller flere. Det kan du spille på til 4,90 i odds

Mohamed Salah kan bli den første spilleren som scorer i sesongens seks første bortekamper i Premier League, siden Arsenal-angriperen Alan Smith gjorde det i 1988-1989-sesongen.

Det tror vi han klarer.

29-åringen er toppscorer i Premier League så langt denne sesongen. Han har scoret ti mål på de ti første kampene, og han er også den Liverpool-spilleren som raskest har scoret 100 mål for Merseyside-klubben etter at han scoret i 3-3-kampen mot Brentford tilbake i september.

Den egyptiske stjernespissen har en oppsiktsvekkende god statistikk mot West Ham. Han har scoret ni ganger på åtte kamper mot laget fra Øst-London. West Ham er sammen med Watford klubben han har scoret flest mål mot i karrieren.

Det er ca. 116 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Salah har scoret i alle de fire siste kampene mellom Liverpool og West Ham.

Det er verdt å notere seg at Salah to ganger har scoret to mål i kampene mot the Hammers. Forrige gang han gjorde det var i januar på London Stadium.

Vi tror han kan klare det igjen i søndagens kamp, og hvis han klarer det, vil det være tredje gangen på fem kamper at han scorer to mål eller mer i samme kampen.

Vi tror Mohamed Salah scorer to mål eller flere. Det kan du spille på til 4,90 i odds