(Nettavisen)

Det har ikke vært noen hemmelighet at Martin Ødegaard er Liverpool-supporter.

- Liverpool er favorittklubben. Ikke dermed sagt at jeg drømmer om å spille for dem, sa han til Dagbladet i september 2014.

Men den norske landslagskapteinen kunne havnet i favorittklubben.

Supertrekning lørdag. Ca 45 ekstra Lotto-millionærer. Spill her!

En måned før han skrev under for Real Madrid i januar 2015, var stortalentet og pappa Hans-Erik Ødegaard både på Anfield og på klubbens treningsanlegg. Den britiske avisen Daily Mail skrev om gjestevisitten hos Liverpool til den omsvermede 15-åringen i desember 2014.

Ødegaard arvet Liverpool-interessen fra sin far Hans-Erik, og da Real Madrid møtte Liverpool i Champions League i november 2014 var Ødegaard, i følge TV 2, klar i sitt svar om hvem han heiet på i den kampen:

– Liverpool.

Det spørs om svaret ville blitt det samme i dag.

Lørdag skal Arsenal-spilleren forsøke å senke favorittklubben, men det tror vi ikke at Ødegaard klarer.

Arsenal - Liverpool B 2,15 (spillestopp lørdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

De regjerende Premier League-mesterne Liverpool har hatt en tre uker lang pause siden de slo Wolverhampton 1-0. Seieren gjorde at Jürgen Klopps menn klatret opp til sjuendeplass på tabellen, fem poeng bak Chelsea som innehar fjerdeplassen.

Etter en lang pause, håper Klopp å ha tilbake flere spillere til kampen på Emirates i London. Roberto Firmino er en av dem, men han har problemer med å skyve Diogo Jota ut av laget. Portugiseren har virkelig funnet formen. Han har scoret tre mål på to landskamper med Portugal, to ganger mot Serbia og én gang mot Luxembourg.

Joel Matip, Jordan Henderson, Joe Gomez og Virgil van Dijk er fortsatt ute.

Seks år uten seier mot Liverpool

Arsenal er ubeseiret i de fire siste kampene, og de levert en fantastisk opphenting da de spilte 3-3 mot West Ham i den siste kampen før landslagspausen. Willian spilte ikke den kampen, men han kan være tilbake lørdag. Saka, som måtte melde forfall til landskampene med England, er også ventet å bli friskmeldt til kampen mot Liverpool.

Supertrekning lørdag. Ca 45 ekstra Lotto-millionærer. Spill her!

Mikel Artetas menn har nå ni kamper igjen på å innhente et sju poengs forsprang på topp fem-lagene og sikre Europacup-spill neste sesong, men vi tror ikke de tar poeng mot Liverpool.

Arsenal har kun vunnet én av de siste elleve Premier League-kampene mot Liverpool siden 2015. Den seieren kom i juli sist sesong mot et umotivert Liverpool-lag som allerede hadde vunnet ligatittelen.

Liverpool har tapt de siste seks hjemmekampene, men Jürgen Klopps menn har vunnet fire av de fem siste ligakampene på bortebane, og vi tror Liverpool har kontringsstyrke som kan skape problemer for Arsenal hjemme på Emirates Stadium lørdag kveld. 2,15 i odds på Liverpool-seier er greit.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset