(Nettavisen)

Tomas Soucek er trukket frem av den spanske sportsavisen Marca som en av fem spillere som har fått sitt store gjennombrudd i Premier League denne sesongen.

Han har vært en viktig faktor for West Ham Uniteds suksess denne sesongen. Øst-London-klubben, som endte på 16.-plass sist sesong, kjemper om Champions League-spill neste sesong.

Onsdag er det ca 130 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Den tsjekkiske midtbanespilleren har spilt samtlige minutter for the Hammers i Premier League denne sesongen og scoret ni mål, blant annet to mål da West Ham slo Crystal Palace og han ble matchvinner mot Everton.

Soucek er også en av de best likte Premier League-stjernene. Han sjarmerte hele Fotball-England da han erklært sin kjærlighet for potetsalat etter at han scoret vinnermålet på Goodison Park, ifølge the Sun.

Wales - Tsjekkia - Tomas Soucek scorer mål - 4,50 (spillestopp tirsdag kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tomas Souceks scoringsform har gjort den tsjekkiske midtbanespilleren til en nøkkelspiller i Premier League for West Ham United.

26-åringen, som kom på lån til West Ham i januar i fjor, er en trussel i luften, særlig på dødballer. Han har også vist at han har evnen til å avslutte med begge beina og har et virkelig scoringsinstinkt. Han har scoret ni mål på 29 kamper for West Ham.

Supertrekning lørdag. Ca 45 ekstra Lotto-millionærer. Spill her!

Soucek var en suksess på London Stadium, og overgangen ble gjort permanent sist sommer. Den tsjekkiske landslagsspilleren ble hentet til West Ham fra Slavia Praha for over 200 millioner kroner.

Det er ikke bare i Premier League Soucek scorer mål, han scorer også mål på landslaget. I forrige uke scoret han hat-trick da Tsjekkia banket Estland 6-2. Nå har han scoret syv mål på 32 kamper for det tsjekkiske landslaget.

Vi tror midtbanespilleren kommer på scoringslisten igjen mot et Wales-forsvar som virker sårbart. 4,50 i odds på Soucek-scoring må prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Wales - Tsjekkia 2,75 - 2,95 - 2,45 B (spillestopp tirsdag kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

VM-kvalifisering, gruppe E. Denne gruppen består av fem lag og Wales har spilt én kamp så langt i motsetning til Tsjekkia som har spilt to. De åpnet med å tape 1-3 borte mot gruppefavoritt Belgia på bortebane i forrige uke, mens de benyttet lørdagen til å slå Mexico 1-0 i en treningskamp.

Robert Page leder i øyeblikket det walisiske landslaget, og kampen i Cardiff har ikke Wales råd til å tape siden både Belgia og Tsjekkia har fire poeng etter to kamper.

Wales håper at Gareth Bale kan tenne VM-håpet for dem, og det trengs en Bale i toppform om de skal slå et tsjekkisk lag som har en rekke stjerner på laget, blant andre West Hams Tomas Soucek og Bayer Leverkusen-spilleren Patrik Schick.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Tsjekkia har kommet godt i gang med VM-kvaliken og står med fire poeng etter to kamper. De åpnet med en solid 6-2 seier i Estland i forrige uke etter blant annet tre scoringer av West Ham-stjernen Tomas Soucek før de delte poengene i storkampen hjemme mot Belgia lørdag (1-1).

To av de tre siste kampene mellom disse to lagene har endt uavgjort. Dette er en kamp ingen av dem har råd til å tape, men vi sitter med en følelse av at Tsjekkia er det sterkeste laget nå.

Synes 2,45 på et Tsjekkia-lag i dytten frister litt. Prøver B.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset