(Nettavisen)

Bordeaux - PSG

Odds: PSG vinner og begge lag scorer

Kampstart lørdag 6. november kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Nouveau Stade de Bordeaux

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror PSG vinner og begge lag scorer. Spill på det her til 2.45 i odds

Bordeaux fikk en etterlengtet seier hjemme på Nouveau Stade de Bordeaux sist helg når de slet seg til 3-2 mot tabellnabo Reims. Dette var sesongens første på eget gress og selv om den satt langt inne var den ikke mindre kjærkommen.

Bordeaux fikk en dårlig start og havnet under 0-2 når Bradley Locko scoret etter 63 minutter. Veteranen Jimmy Briand ble byttet inn etter 66 minutter og det skjedde noe når mannen som er inne i sin 17 sesong på toppnivå entret banen.

Først reduserte Bordeaux på et vakkert skudd av Yacine Adli etter 73 minutter. Så var det tid for Jimmy Briand-show. Han bredsidet først inn 2-2 fra et hjørnespark før han selv satte straffen som avgjorde kampen etter 90 minutter.

En ekstremt viktig seier som løftet Bordeaux forbi Reims og opp på foreløpig sikker plass. Det har vært bedring å spore den siste tiden og Bordeaux har bare et tap på de syv siste kampene. Det som gjør at de fortsatt befinner seg nede i bunnstriden er at fire av de kampene har endt uavgjort.

Vi tviler meget sterkt på at stopperparet Stian Gregersen og den gamle Arsenal-kjempen Laurent Koscielny klarer å holde Mbappe, Neymar og kompani unna eget mål i denne kampen. Her lukter det borteseier lang vei.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

PSG ble holdt til uavgjort mot RB Leipzig

PSG humper videre på en litt halvdårlig kjerrevei. De skraper inn resultater i Ligue1 og med en kombinasjon av flyt og dyktighet har de opparbeidet seg en serieledelse på åtte poeng ned til toer Nice.

I det siste har de hatt en fantastisk evne til å avgjøre jevne kamper til sin fordel helt på tampen. Nå fikk de smake litt egen medisin i Champions League-kampen borte mot RB Leipzig, der de havnet under 0-1 etter at Christopher Nkunku headet vertene i ledelsen etter åtte minutter.

De første 20 minuttene fra PSG var fryktelige og RB Leipzig misset på straffe i tillegg til målet de scoret. Nå ble det litt ro i rekkene etterhvert og to scoringer av Gini Wijnaldum sørget for en forventet ledelse.

RB Leipzig ga aldri opp, og når de fikk tildelt straffe etter en hands i det 90. minutt var Dominik Szoboszlai sikkerheten selv. Kampen ebbet ut med 2-2 og PSG ligger nå bak Manchester City på tabellen.

Hjemme på Parc Des Princes har PSG radet opp seier etter seier, men på bortebane har de vært mer overkommelige. På de fem siste kampene på fremmed gress i alle turneringer, har de kun den ene seieren mot bunnlaget Metz i Ligue1. Ellers er det tre uavgjorte kamper og 2-0 tapet mot Rennes.

Kampen ser du på direktesport.no

Vi tror likevel PSG tar seieren mot Bordeaux

Selv om borteformen til PSG ikke har vært helt rå i det siste tror vi klasseforskjellen det skal være på lagene vil vise seg lørdag kveld. PSG har spesielt i det siste slitt med å holde nullen på bortebane, og det tror vi ikke de klarer mot Bordeaux heller.

PSG vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 2.45 i odds