Gå til sidens hovedinnhold

Vant to ganger i Nabolaget for andre gang og ble millionær

En kvinne fra Auklandshamn har hellet med seg i Nabolaget. For andre gang på få år vant hun på to spill, denne gangen til sammen 1,1 millioner kroner.

(Nettavisen)

Det ble god stemning hos en kvinne fra Auklandshamn da Telefonen fra Hamar ringte den nybakte Nabolaget-millionæren fredag kveld.

Trykk her for å spille Nabolaget.

- Da må jeg bare si tusen takk, sa kvinnen da vi fortalte at hun var trukket ut som hovedvinneren i Nabolaget og hadde vunnet 1 million kroner.

- Voldsomt kjekt

Da hun fikk vite at hun også hadde vunnet 100 000 kroner, kom det frem at dette ikke var hennes første gang med dobbel vinnerlykke i Nabolaget.

- Det var da voldsomt kjekt. Da jeg vant for noen år siden, hadde jeg også levert to spill. Jeg vant 100 000 kroner på det ene - og 10 000 kroner på det andre. Jeg har hatt litt flaks må jeg innrømme. Håper den fortsetter, sier vinneren, som ønsker å være anonym.

- Men det blir ingen feiring før corona'en er over. Men da skal jeg slå meg løs, sier kvinnen.

Her spiller du Nabolaget.

Vinnerkupongen ble kjøpt på Nærbutikken Auklandshamn.

Resten av fredagens vinnernabolag

Fredag 13. november havnet altså hovedvinnernabolaget i Auklandhamn, men også flere steder i landet kunne man glede seg over premier. Følgende fem nabolag ble også trukket ut fredag:

Stavern (Vestfold og Telemark)

Strandebarm (Vestland)

Mjølkeråen (Vestland)

Geithus (Viken)

Dokka (Innlandet)

Her finner du trekningsresultatene for Nabolaget

Nye muligheter hver kveld - hele uka

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Og når man leverer kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10 000 kroner.

Dermed er man med i trekninger hele uka for en femtilapp.

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersannsjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 598 280

Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 52 (hovedvinner fredager)

Antall millionærer i 2019: 52

Høyeste premieutbetaling i 2019: 1 000 000 kr