Innbrudd på byggeplass i St. Marie gate

INNBRUDD: Verktøy, byggmateriell og baderomsinnredninger er stjålet fra en byggeplass i Sarpsborg sentrum.

INNBRUDD: Verktøy, byggmateriell og baderomsinnredninger er stjålet fra en byggeplass i Sarpsborg sentrum. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I løpet av natten har tyver brutt seg inn på en byggeplass i Sarpsborg sentrum. Både verktøy og annet byggmateriell er stjålet fra St. Marie gate 33.

DEL

– Innbruddet ble oppdaget klokken 07.00 mandag morgen, forteller Tom Sandberg, operasjonsleder i Øst politidistrikt til Sarpsborg Arbeiderblad.

Politiet har vært på stedet og gjort åstedsundersøkelser.

Det skal blant annet være stjålet diverse sager og annet verktøy knyttet til byggeplassen. Hvor mye verdi det er stjålet for er uvisst.

– Men det er stjålet verktøy, byggmateriell og baderomsinnredninger, opplyser politiførstebetjent Niels Lund ved Sarpsborg politistasjon til SA.

Tyveriet skal trolig ha skjedd i løpet av natt til mandag.

St. Marie gate 33 har de siste årene vært gjennom omfattende endringer. Bygården, fikk i september 2015 store skader etter den ble rammet av en kraftig brann. Men har de siste to årene vært til oppussing. Prosjekt 33 AS har satset friskt med å pusse opp den brannherjete gården. I slutten av 2016 framstå den utvendig i ny drakt. Arbeidene innvendig gjenstår fremdeles. Og eierne ser for seg å leie ut leilighetene i den nyrenoverte bygården.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken