– Takk sarpinger, dere motiverer meg til å fortsette å gi alt

TAKK! Ulrikke Brandstorp vil takke alle sarpinger for den massive støtten hun har fått fra hele byen under høstens «Stjernekamp» på NRK.

TAKK! Ulrikke Brandstorp vil takke alle sarpinger for den massive støtten hun har fått fra hele byen under høstens «Stjernekamp» på NRK. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Takk sarpinger, dere motiverer meg til å fortsette å gi alt, også nå når «Stjernekamp» er over, skriver artist Ulrikke Brandstorp fra Skjeberg i dette innlegget.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Kjære, Sarpsborg!

I dag er det to dager siden jeg kom på andreplass i finalen i Stjernekamp 2018, men på en måte så føles det egentlig ut som at jeg har vunnet!

Bobla jeg har levd i 10 uker har sprukket, og det jeg sitter igjen med nå er glede, stolthet, motivasjon og ikke minst takknemlighet! For dette eventyret hadde ikke vært mulig uten alle dere. 

Denne høsten har vært helt fantastisk, men det har også vært ekstremt tøft. Faktisk tøffere og vanskeligere enn jeg hadde sett for meg. Jeg har pushet kropp og sinn i 10 uker.

Noen dager har jeg vært på topp, andre dager har jeg vært skikkelig i kjelleren. Det tar tid å mestre ting, men man lærer for hver eneste dag som går.

En klok kvinne sa til meg i løpet av disse ukene at «i motbakke kan det bare gå oppover». Og noe av det viktigste gjennom alle ukene er at i min motbakke har det stått så mange mennesker på sidelinjen og heiet meg opp til toppen.

FINALE: Ulrikke Brandstorp og Ella Marie Hætta Isaksen i finalen i Stjernekamp. Det var Ella Marie som gikk av med seieren.

FINALE: Ulrikke Brandstorp og Ella Marie Hætta Isaksen i finalen i Stjernekamp. Det var Ella Marie som gikk av med seieren. Foto:

Og det er DERE! Jeg har hatt Sarpsborg i ryggen, og den støtten har betydd så mye. 

Hver uke har det rent inn så mange fine meldinger på sosiale medier fra Særpinger som har hatt troa på meg. Folk har delt, oppfordret andre til å stemme og rett og slett spredt masse positiv energi! Og det er jeg så evig takknemlig for! Deres støtte har motivert meg til å gi alt hver eneste uke. Men det som kanskje er det viktigste av alt, er at dere motiverer meg til å fortsette å gi alt nå etter Stjernekamp.

For det er nå den store reisen begynner. 

Jeg vil også gi en ekstra takk til Villekulla barne- og ungdomsteater, med Malin Schavenius i spissen. For et engasjement! Hornnes Barneskole og Eli Holt lagde faktisk en sang til meg! Det var så stas! Jeg må også takke Sindre Martinsen-Evje for all støtte.

Og sist men ikke minst vil jeg si tusen takk til Vetle Magelssen som er journalist her i Sarpsborg Arbeiderblad, og som har vært bindeleddet mellom meg og den fine byen min. For det er det Sarpsborg er, det er byen min! Og det gjør meg stolt! 

Jeg får på en måte ikke takket nok. Men jeg vil avslutte dette Stjernekamp-kapittelet her nå med et stort TUSEN TAKK til dere alle! Nå venter nye eventyr! 

Se bildegalleri fra «Stjernekamp»-finalen her.

SA.TV sendte direkte etter finalen, se reaksjonene i opptak her.

Artikkeltags