Runar (20) glemte husnøklene hos venner. Slik ser det ut hos ham nå

  Artikkelen er over 3 år gammel

  Runar glemte igjen hybelnøklene hos venner før han dro på helgetur. Da han kom hjem hadde venner dekket ALT han eier med aluminiumsfolie.

  DEL

  (Fredriksstad Blad) – Jeg leter akkurat nå etter vaskepulveret. Det kan være hvorsomhelst, ler Runar Kile Holberg.

  20-åringen fra Eide på Nord-Møre studerer innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold på Kråkerøy, og bor siden januar på studenthybel på Bjølstad.

  Siden sist helg er absolutt ALT i hybelen dekket av aluminiumsfolie, noe som først ble omtalt av Fredrikstad24.

  – Jeg dro til Oslo fredag, og glemte da igjen nøklene til hybelen hos venner, forteller Holberg.

  Samme dag mobiliserte vennene ytterligere et 15-talls personer, som gikk i gang med den formidable oppgaven å dekke samtlige gjenstander i Runars hybel med aluminiumsfolie.

  – Da jeg kom hjem søndag kveld, var det litt av en velkomstkomité som ventet meg. Og da jeg låste opp inngangsdøren fikk jeg sjokk, forteller han (se video øverst i saken)

   – De brukte tilsammen 43 ruller, forteller 20-åringen, som mandag fortsatt bor i en skinnende boks.

   – Foreløpig har jeg kun pakket ut det jeg trenger, som seng og sengeklær. Tannbørsten hadde jeg heldigvis med til Oslo, humrer han.

   Nå gir han bort i alt 190 kvadratmeter aluminiumsfolie på finn.no med teksten «En fin liten helge-tur til hovedstaden fikk en brå vending da jeg kom hjem til Fredrikstad på søndag. Sliten og redusert var jeg, så planen var kun å sove. Det skulle bli vanskeligere enn jeg hadde trodd.
   Siden flere av mine venner hadde samlet seg utenfor, tenkte jeg å heller være litt sosial først. Da forstod jeg at jeg hadde glemt igjen nøkkelen mens jeg var i Oslo og tenkte ikke mer på det... før jeg etter hvert fikk nøkkelen og åpna rom-døra.... 
   190kvm aluminiumsfolie gis bort mot henting.
   - Aldri glem igjen nøkler»

   – Flere av de som har svart på annonsen synes synd på meg, men jeg synes dette er et morsomt stunt. Men ett firma fra Rakkestad har tatt kontakt - de er interessert i metallet, sier Kile Holberg i det han går i gang med den formidable oppgaven å pakke ut alt eier.

   – Det kommer til å ta tid.

   Artikkeltags