Rekordsum til barneavdelingen

PENGEGAVE: Blide yrkessjåfører samlet i pinsehelgen inn penger til barneavdelingen ved Sykehuset Østfold. Nå har de omsider fått summert opp kronene, og den formelle overrekkelsen fant sted fredag 26. september. Klinikksjef Eirin Paulsen (t.v.), yrkessjåførene Frank Bergvatn og Thomas Wiik.

PENGEGAVE: Blide yrkessjåfører samlet i pinsehelgen inn penger til barneavdelingen ved Sykehuset Østfold. Nå har de omsider fått summert opp kronene, og den formelle overrekkelsen fant sted fredag 26. september. Klinikksjef Eirin Paulsen (t.v.), yrkessjåførene Frank Bergvatn og Thomas Wiik. Foto:

Blide yrkessjåfører overleverte nylig 75.000 kroner til barneavdelingen ved Sykehuset Østfold på Kalnes.

DEL

Pengene ble samlet inn under Østfold Truckers-treff i pinsehelgen i år. Summen var da 70.000. Men i ettertid har det kommet inn mer penger. Den formelle overrekkelsen fant sted fredag før helgen. Og avdelingen kan glede seg over hele 75.000 kroner. Det er ny rekord.

Arrangøren fylte Moss lufthavn Rygge med 340 lastebiler. Det har aldri før vært så mange med på treffet, som har økt i omfang med årene.

Nærmere 100 lastebiler deltok i konvoien fra flyplassen til Sykehuset Østfold Kalnes. Yrkessjåførene hadde da samlet inn penger til barneavdelingen.

– Det var også flere andre aktører som spyttet i en slant, opplyser Thomas Wiik i Østfold Truckers til Sarpsborg Arbeiderblad.

Målet med treffet var å ha det sosialt, samt donere penger.

– Dette er et treff så sjåførene kan sosialisere seg og ha det hyggelig, sier Wiik, som sitter i styret til Østfold Truckers-treff.

Neste år arrangeres treffet igjen for sjuende gang. Det skjer den 12. til 14. juni.

75.000: Klinikksjef Eirin Paulsen (t.v.) mottar pengegaven fra Frank Bergvatn og Thomas Wiik.

75.000: Klinikksjef Eirin Paulsen (t.v.) mottar pengegaven fra Frank Bergvatn og Thomas Wiik.

Artikkeltags