Hvordan kan det snu sånn, ren undervurdering? Sirup i beina, trege hoder og en holdning som var skremmende. Enkelte av gutta var så under pari at de kan forbigås i største mulige taushet. Tørt naturgress kontra vannet kunstgress kan vel ikke bety så mye, såpass kvalitet må vi kunne kreve at de takler overgangen. På slutten følte jeg at det eneste som manglet var at de irriterende måkene ville stoppe de mange innleggene som kom med snø på.

Nei fytti rakkern dette sved noe jæklig, og jeg kan tenke meg at de i den andre byen gleder seg ekstra, målscoreren kommer visst fra de traktene. Han fikk det til overmål servert av en vaklende Horn som kan gjøre de underligste ting i løpet av de minuttene han spiller for å si det pent. Nå skal det sies at det var kollektivet som sviktet og når sjansene kom utover i annen omgang var skarpheten som blåst. La gå at vi på overtid hadde en i undersiden av tverrliggeren og en tvilsom annullering på Molins kopi av målet han scoret mot Godset.

Siden vi «slipper» å tenke mer på cupen håper jeg at vi stiller 600% opp på Hamar førstkommende søndag. Det MÅ jo være et lag fylt av et enormt revansjesug som møter et vanskelig nedbrytbart og godt organisert Ham-Kam. Da er vel Saletros tilbake og han var mer savnet i dag enn jeg liker å tenke på. Regner med at det blir som laget mot Godset for de som fikk sjansen i dag tok særdeles dårlig vare på den.

For å si som dykkeren som nede på bunnen som råket opp for luft «nå kan det bare gå oppover».