– Det gjenstår noen småting før vi kan ta lokalene i bruk, men i løpet av et par uker er det meste på plass, forteller Ulf Richard Johannesen.

Venter på nytt bygg

Lokalene ble tidligere brukt av MC-butikken Harley Davidson Østfold, nå flytter deler av virksomheten til bilforhandleren Bertel O. Steen inn i lokalene der det tidligere ble solgt og reparert motorsykler.

– Vi har vokst mye de siste årene og trenger mer plass, forklarer Johannesen.

De nye lokalene på 500 kvadratmeter kommer i tillegg til lokalene de bruker i dag. Det foreligger også planer om et nybygg med verksted, kontorer og salgshall bak lokalene i Hundskinnveien 96.

Flere nye plasser

Bertel O. Steen er forhandler av bilmerkene Mercedes-Benz, Peugeot og Kia. I de nye lokalene vil de ha utlevering av solgte biler, brukt og nytt.

– Dette blir en plass hvor selgerne kan overlevere bilene i fred og ro, slik at kundene får en skikkelig gjennomgang før de tar bilen i bruk, forklarer han.

Det blir også noen nye verkstedplasser i de nye lokalene. Opp til seks bilteknikere vil få nye plasser.

– I all hovedsak skal plassene brukes til diagnosearbeid og feilsøking på bilene. Det blir også en plass for teknisk klargjøring av nye biler, forklarer Johannesen.

Bilforhandleren har tidligere hatt noe verkstedvirksomhet ved Hurtigruta Carglass, de vil nå flytte ut av de lokalene.