Tøffe odds mot Sarpsborg-jentene i The Voice

UVIRKELIG: Ingeborg Walther beskrev det å gå videre som èn av åtte detakere, som uvirkelig. Fredag ser du henne på tv-skjermen igjen.

UVIRKELIG: Ingeborg Walther beskrev det å gå videre som èn av åtte detakere, som uvirkelig. Fredag ser du henne på tv-skjermen igjen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Spillselskapet Coolbet.com tror det blir vanskelig å overleve til finalen for Sarpsborg-jentene i årets utgave av The Voice.

DEL

Spillselskapet har Tønsberg-jenta Agnes Stock (23) som oddsfavoritt til å vinne det populære musikkprogrammet.

– Agnes har sjarmert mentorer og publikum fra første stund. Det er helt naturlig at hun er favoritt når det bare er åtte deltakere igjen, sier PR-manager Mikael Mellqvist fra Coolbet.com til Sarpsborg Arbeiderblad.

Tøffe konkurrenter

De gir hele 3 i odds på at Agnes vinner hele The Voice. Videre er trioen Thomas Løseth (3,7 i odds), August Dahl (5 i odds) og Sebastian James Hekneby (8 i odds) blant de tøffeste konkurrentene, hevder spillselskapet.

GLEDER SEG: Ingeborg Walther og Malin Joneid Ellefsen har sikret god Sarpsborg-deltakelse i The Voice. De er to av åtte deltakere igjen i det TV2-sendte programmet.

GLEDER SEG: Ingeborg Walther og Malin Joneid Ellefsen har sikret god Sarpsborg-deltakelse i The Voice. De er to av åtte deltakere igjen i det TV2-sendte programmet. Foto:

– Det er et veldig sterkt felt denne sesongen, og det betyr at en dårlig innsats kan få veldig store konsekvenser. Her må man levere i hver runde, sier Mellqvist.

– Det er jo litt rart

Ingeborg Walther (18) fra Skjeberg er tippet til en 7. plass med en odds på 17,00, mens Yven-jenta Malin Joneid Ellefsen (23) er tippet til en 6. plass med en odds på 14,00 i årets sesong.

Joneid Ellefsen synes det er rart, men ser humoristisk på vurderingen til spillselskapet.

– Det er jo litt rart å se at man har en odds, men morsomt at de tror jeg varer noen fredager til. Vi får se hvordan det går, sier artisten til Sarpsborg Arbeiderblad.

– Jeg håper uansett dette varer så lenge som mulig, legger hun til.

Åtte blir til sju

Skjeberg-jenta Ingeborg Walther påpekte tidligere denne uken at det å holde fokus blir den viktigste oppgaven i tiden fremover.

– Jeg må prøve å nyte hvert sekund og ta til meg så mye lærdom som mulig, uttalte Walther til SA.

Begge blir å se på TV2 førstkommende fredag. Da skal samtlige åtte deltakere i ilden igjen – og én av de må forlate The Voice i løpet av kvelden.

Artikkeltags