Etterlyser vitner etter overfall

Flyfoto. Sarpsborg. Tindlund. Tindlund barneskole. Siriveien. Gjenveien. Sløyfeveien. Østre Greåkervei.

Flyfoto. Sarpsborg. Tindlund. Tindlund barneskole. Siriveien. Gjenveien. Sløyfeveien. Østre Greåkervei. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Natt til søndag ble en kvinne i slutten av 20-årene overfalt av to menn i område Østre Greåkervei/Sløyfeveien på Tindlund. Politiet etterlyser vitner til hendelsen som fant sted like før klokken 03.00.

DEL

Kvinnen ble påført skader i ansiktet i forbindelse med overfallet, som skjedde noen minutter etter at kvinnen avsluttet en taxitur i 109-veien like sør for Tindlund ungdomsskole.

– Da hun kom opp ved Tindlundhallen oppdaget hun at to menn/gutter fulgte etter henne. Ved krysset Sløyfeveien/Østre Greåkervei kom den ene helt opp i ryggen hennes. Det oppsto tumulter, der kvinnen ble påført synlige skader i ansiktet. Hun klarte så å løpe vekk og varslet umiddelbart politiet via sin mobiltelefon, opplyser fungerende kriminalsjef Terje Bøe.

Så personer

En annen kvinne skal ha sett to personer i området på det aktuelle tidspunktet. Politiet utelukker ikke at disse kan være gjerningspersonene.

– Nå håper vi at ytterligere vitner tar kontakt. Politiet er interessert i alle bevegelser i området rundt gjerningstidspunktet, sier samme Bøe til Sarpsborg Arbeiderblad.

Vet ikke

Kvinnen har ingen formening om hva de to ønsket å oppnå ved overfallet. De to skal ikke ha sagt noe i forbindelse med voldsutøvelsen.

– Vi vet lite om bakgrunnen for hendelsen. Men håpet er at observasjoner gjort av publikum vil bringe oss nærmere en løsning på overfallet, som vi selvsagt ser svært alvorlig på, avslutter Terje Bøe.

Artikkeltags