Føss gleder seg til nytt Tons of Rock

FØSS: Fra venstre til høyre: Adrian Sunde Bjerketvedt (gitar), Mikkel Nilssen Nicolaisen (vokal og gitar), Henry Solstrand (bass) og Trym Eide (trommer).

FØSS: Fra venstre til høyre: Adrian Sunde Bjerketvedt (gitar), Mikkel Nilssen Nicolaisen (vokal og gitar), Henry Solstrand (bass) og Trym Eide (trommer). Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sarpsborgbandet Føss var rigget og klare for å spille på Tons of Rock denne sommeren, men på grunn av for mye vind kunne de ikke spille. Dermed får de en ny sjanse neste år.

DEL

– I år hadde vi en kjempebra festival og gledet oss. Vi hadde rigget opp, men det var for mye vind. Det var litt «bummer». Så det er veldig gøy at vi får en ny sjanse, forteller Mikkel Nilsson Nicolaisen.

Vokalisten forteller at det fort ble snakk om at Føss skulle få en ny sjanse under neste års festival, men at ingenting ble bekreftet med det første

– Vi gleder oss veldig, det er ikke mange som får være en del av Tons of Rock to år på rad. Så det var hell i uhell.

Bandet spilte nylig for de frivillige på Tons of Rock, uten om det er de i full sving med å skrive nye sanger.

– Det dukker nok opp flere ting utover. Foreløpig driver vi bare å skriver på ei ny plate, men det er umulig å si når den vi bli klar. Vi har allerede tre, fire låter så det er bare å glede seg, fastslår Nicolaisen.

Artikkeltags