Ammunition klar for Tons of Rock

FESTIVALKLARE: Ammunition skal stå på scenen under Tons of Rock i Halden.

FESTIVALKLARE: Ammunition skal stå på scenen under Tons of Rock i Halden. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Åge Sten Nilsen gleder seg stort til å spille på Fredriksten Festning

DEL

Bestill SA+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold!

– Klart det er kult, å være med på det som er blitt en prestisjetung festival - og som arrangeres nesten på hjemmebane.

Det sier Åge Sten Nilsen, etter at det er klart at Ammunition er et av bandene som skal stå på scenen i Halden når festivalen går av stabelen 23. til 25.juni.

Lørdag er dagen Ammunition skal spille.

– Vi skal på scenen litt tidlig, forteller Åge, som både kommer fra festival og skal videre til festival etter Tons of Rock.

– Dette blir selve festivalsommeren for Ammunition, konstaterer han, og legger til at i fjor kom bandet for sent på banen til å bookes inn på de sommerlige utescenene.

– Noen trodde dessuten at vi bare var et blaff, at vi var et band som skulle gi ut et album og gi oss med det. Men dette er et prosjekt vi skal fortsette med. Ammunition er hjertebarnet mitt, sier han.

Andrealbumet er forresten under innspilling, men Åge vet ikke om det blir klart til Tons of Rock smeller i gang. Uansett har Ammunition mer enn nok låter på repertoaret.

– Åja, eru gæren, sier han.

– Et festivalpass er jo ikke så langt. Og publikum får høre nye låter.

Åges band, som tidligere het Åge Sten Nilsens Ammunition, er i godt selskap på Tons of Rock i år. Black Sabbath og Alice Cooper er bare to av mange store navn på plakaten. Dessuten skal Åge Sten Nilsens favorittband for første gang spille på hardrock/-metalfestivalen.

– Rival Sons, sier han entusiastisk.

– De er det nye håpet!

PS! Ammuniton skal i sommer også spille på Norway Rock Festival - noe som markeres med en kickoff på John Dee i Oslo. Til høsten, nærmere bestemt i oktober, drar bandet til USA for å spille konserter der.

Artikkeltags