Nå kan du snart se V75 direkte på sa.no

PÅ SA.TV: Amedia har sikret seg rettighetene til å vise Rikstoto-løp frem til august 2022. Her ser vi stjernetraveren B.B.S. Sugarlight vinne et storløp.

PÅ SA.TV: Amedia har sikret seg rettighetene til å vise Rikstoto-løp frem til august 2022. Her ser vi stjernetraveren B.B.S. Sugarlight vinne et storløp. Foto:

Fra august overtar Amedia eksklusive medierettigheter til alle Rikstoto-løp. Sendingene vil være tilgjengelig for alle Sarpsborg Arbeiderblads abonnenter.

DEL

Løpene går direkte hver onsdag og lørdag. På onsdager er det vanligvis V75 på landets hovedbane Bjerke, mens alle banene i Norge deler på V75-kjøringene på lørdagene. Det er også noen V75-kjøringer på lørdager som avvikles i Sverige med felles spill fra både Norge og Sverige.

I dag er det VG som har rettighetene. Rikstoto-løpene skal vises åpent på Nettavisen og være tilgjengelig for abonnenter i de øvrige Amedia-avisene, deriblant SA. Avtalen med Norsk Rikstoto begynner å gjelde fra august i år og varer ut mai 2022.

- Travsport har vært dekket av våre lokalaviser i alle år. Nå blir vi en totalleverandør hvor vi viser onsdag- og lørdagsløpene live, samtidig som vi har noen av Norges fremste traveksperter i Nettavisen. Amedia er Norges største kommisjonær for Rikstoto, så det er hyggelig at vi nå kan tilby en totalpakke til våre abonnenter, sier Helge Birkelund, direktør Sportsutvikling i Amedia.

Han framhever at travsport er godt lokalt innhold, og at det finnes kjente travbaner i dekningsområdet til mange av konsernets mediehus. Det gjelder blant annet Bergen Travpark, Biri, Jarlsberg, Klosterskogen, Momarken og Drammen Travbane i tillegg til Bjerke.

Det er Norsk Rikstoto som skal produsere sendingene til Amedias aviser. I tillegg til de direktesendte løpene, vil våre lesere også få tilgang til en to timers studiosending på løpsdager samt et kort sammendrag fra hvert løp.

Artikkeltags