Se lørdagens V75-løp direkte på sa.no

  Amedia har sikret seg eksklusive rettigheter til å sende alle Rikstoto-løp. Lørdag kan du se V75 fra Bergen direkte på sa.no.

  DEL

  Løpene vil gå direkte på sa.no hver onsdag og lørdag framover. På onsdager er det vanligvis V75 på landets hovedbane Bjerke, mens alle banene i Norge deler på V75-kjøringene på lørdagene. Det er også noen V75-kjøringer på lørdager som avvikles i Sverige med felles spill fra både Norge og Sverige.

  Tidligere er det VG som har hatt rettighetene. Rikstoto-løpene skal også vises åpent på Nettavisen og være tilgjengelig for abonnenter i de øvrige Amedia-avisene. Avtalen med Norsk Rikstoto gjelder fra august i år og varer ut mai 2022.

  – Travsport har vært dekket av våre lokalaviser i alle år. Nå blir vi en totalleverandør hvor vi viser onsdag- og lørdagsløpene live, samtidig som vi har noen av Norges fremste traveksperter i Nettavisen. Amedia er Norges største kommisjonær for Rikstoto, så det er hyggelig at vi nå kan tilby en totalpakke til våre abonnenter, sa Helge Birkelund, direktør Sportsutvikling i Amedia, da de sikret seg rettighetene.

   Lørdag kan du se V75 fra Bergen, direkte på SA.tv!

   Det er Norsk Rikstoto som skal produsere sendingene til Amedias aviser. I tillegg til de direktesendte løpene, vil våre lesere også få tilgang til en to timers studiosending på løpsdager samt et kort sammendrag fra hvert løp.

   Sendingene vil være tilgjengelig for alle Sarpsborg Arbeiderblads abonnenter.

   Artikkeltags