Gnistrende V75-omgang klokken 20.00 på Sørlandet lørdag

Magnus Teien Gundersen og Code Bon. På lørdag gjør Code Bon comeback etter et lengre avbrekk. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Magnus Teien Gundersen og Code Bon. På lørdag gjør Code Bon comeback etter et lengre avbrekk. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren kan være noe for Derby. Har 7-1 innbyrdes på favoritten - er du med på notene? Hjemmehåp lurer alle? Våre V75-vurderinger til løpene på Sørlandet er klare, og husk også at du kan følge løpene GRATIS hos oss. Ny V75-suksess i vente?

DEL

(Nettavisen) Lerum med knallsterke V75-vurderinger 3. mai! Kr.240 ble til Kr.12 708!
Det ble servert mildt sagt solide tips i søndagens V75-omgang fra Vaggeryd. Bankeren, Perfect Gede (2-valg), vant som ventet enkelt fra tet. Smevikens Cruiser (4,4%) sjokket i finalen, men på vår rank stod den først, og solid info ble gitt. Den MINSTE V75-BONGEN til undertegnede på Kr.240 suste inn, og betalte ut solide Kr.12 708!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt 32 av undertegnedes andelslag, mens vår samarbeidspartner, SNOKEN, traff på 14 av sine andelslag (samtlige). Prisen på andelslagene var fra Kr.500 (4 andeler a Kr.125 /10 andeler a Kr.50) og helt opp til Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000/20 andeler a Kr.200). Disse betalte ut fra Kr.13 695 til Kr.16 198 hver seg.

Totalt ble Kr.640 715 innspilt på disse 46 andelslagene. Omsetningen til Nettavisen på Eksperten til V75-løpene fra Vaggeryd var Kr.67 176.

21 andelslag med fullklaff i V75 på Ørebro lørdag 2. mai
Det var enorm omsetning i V75 denne jackpotlørdagen. 21 av undertegnedes andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette, og de fleste av disse stod med bankere på 3 T. Rex Face i V75-1 og 3 Very Kronos i V75-2. Andelsprisene var fra kr 100 til kr 750. Utbetalingen på hvert av disse 21 andelslagene ble på ca 18 000 kr.

Totalt ble det 380 559 kr innspilt på disse 21 andelslagene.

Det betyr altså at Nettavisen spilte inn over en million kr i V75 lørdag og søndag ( 1 021 274 kr) på Eksperten og omsatte totalt for 467 667 kr i V75 de to dagene.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sendingen begynner klokken 14.00 / V75-1 begynner klokken 20.00:

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Vi liker skarpt det nye konseptet fra Rikstoto med TO V75-OMGANGER lørdag ettermiddag/kveld. Dette er også den dagen spillysten er størst, og da er det bra at man får spille på løp hvor kvaliteten er meget god. Når det gjelder lørdagens V75-omgang på Sørlandet så kan du faktisk vinne ca 12 millioner, og det er vel ikke feil på en lørdagskveld? Vi var en god stund i tenkeboksen for å finne bankeren vi følte mest for, men landet tilslutt på stortalentet 5 Storm Jaro (V75-5). Imponerte noe kolossalt sist, rapportene på den er sterke, og dette kan helt klart være noe for de større løpene senere i år. Ellers finnes det nesten som vanlig endel spennende objekter i flere av løpene, og vi anbefaler deg å ta rygg på følgende:

V75-1 : 10 Windy Ammik – Småskummelt innledningsløp hvor fakta ingen er 100% sjanseløse. Vår ide fullførte fint mot eliten sist, og har motstandsmessig en sjeldent fin oppgave foran seg nå. Distansen har den ingen problemer med, og blir det bare litt tempo underveis så skal mulighetene være gode for at denne kan runde til seier. Må med på alle seriøse bonger. 6 Mira Prawo – Fullførte bra etter pause sist (09,9 s 300m), og varslet form direkte etter oppholdet. Takler den bare sporet som den skal så dukker den nok opp helt i fremste rekke, og er selvskreven på bongen. 1 Jetske Beemd – Hadde vi bankertro på sist, og det gikk akkurat veien da. Distansen på lørdag er normalt ikke noe pluss, og det skal bli spennende å se denne siste 500-600m om Frode Hamre velger å svare opp sitt innerspor. Outsideren.

Vår rangering : A : 10-6 B : 1-3-11-2-12 C : 4-9-8-7-5

V75-2 : 10 Førlands Odin – Er en utrolig bra 6-åring som endelig henger bedre sammen enn på svært lenge. Den jogget 25,8/2140m i Bergen med «ALT» igjen sist, og da viste også klokken 24,5 s 800m. Gangen før spant den inn til en enkel seier etter en avslutning i 21-fart. Er herdet, og knallhard i kroppen sin. Det tror vi blir utslagsgivende over denne distansen. Vår knepne tipsener med kusketalentet Bjørn Steine. 8 Voje Piril – Blir HARDT betrodd, og det er også snakk om en knallgod 4-åring. Har vunnet to billige løp i år, og den har dessuten trent fint før denne oppgaven. Er fersk, og det er hovedgrunnen til at vi tror noe mer på tøffingen Førlands Odin. 5 Lome Perla – Er 40m billigere ute kontra 9 Frier Birk/11 Valle Hugo fra løpet sist, og står billig inne i dette løpet. I det nevnte løpet sist spurtet den dessuten sterkt (24,2 s 300m), og kom til mål med krefter igjen. Kan være skrellen, og den må med om man spekulerer i favorittfall.

Vår rangering : A : 10-8 B : 5-11-12 C : 9-4-1-7-3-2-6

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-3 : 2 Thai Eros – Tet, og slutt? Vi liker strekhester i løp som dette, og spesielt når banene er blitt raske som nå. Thai Eros var noe tung etter pause sist, men vant likevel enkelt fra tet. Går nok en lav 14-tid fra tet lørdagskveld, og da skal den ikke bli veldig enkel å fange. Må bare prøves med slike betingelser! 12 Shankly Lane – Rune Wiig valgte et defensivt opplegg sist, og det spørs om han ikke tenkte på denne oppgaven. Kom til mål med krefter igjen, og selv om den så noe tung ut så var den positiv. Vil garantert være merkbart forbedret til nå, og skal naturligvis med på gardering. 10 Gretzky Boko – Var solid til seier sist, og svarte ærlig opp helt hjem på en meget god tid. Står i en dårlig rygg fra start nå, og dermed havner den fort sist. Er uansett såpass formsterk at den skal med om man bruker noen hester. Outsideren.

Vår rangering : A : 2 B : 12-10-1-3-9 C : 8-4-7-5-11-6

V75-4 : 2 Jackson Avery – Gav Rennesvik bort løpet med sist, men man skal heller ikke utelukke at han tenkte at dette løpet ville passe den bedre. Fullførte uansett OK sist på en normalt for lang distanse. Nå passer distansen bedre, den får tet, og på en kjapp bane er dette hesten å slå. 3 Admiral Knick – Kommer ut fra formstallen til Hamre, og snart finner nok også denne formen. Var ikke på topp i Sverige sist, og «løp for livet» da. Hadde rett og slett ikke den toppfarten i kroppen sin. Nå er motstanden langt billigere, sporet er perfekt, og Admiral Knick er det opplagte motbudet. 9 Loveyou Hangover – Er tøft meldt, men husk på at det er en fersk traver under utvikling som kun har gjort 15 starter. Av de har det blitt 7 seire, og 4 andreplasser… Etter pause sist kom den til mål med krefter igjen. Står i drømmeryggen fra start, skrellkusk Dalen kjører, og dette ser fakta litt spennende ut på forhånd. Kan skrelle med maks klaff!

Vår rangering : A : 2 B : 3-9-8-7-1-6-11 C : 12-4-10-5

V75-5 : 5 Storm Jaro – Var et lekkert skue når den bare forsvant fra de øvrige sist. Imponerte noe kolossalt da. Er en 4-åring under en rivende utvikling, den får trolig gratis tet, og vi tror ikke den taper. 4 Sambo Ø.K. – Er en annen 4-åring som utvikler seg strålende, og som var god til seier sist. Må fort gjøre grovjobben, og det er ikke enkelt i V75’en. Kan dog bli toer. 2 Lykkje Cornelius – Er det meget fin grunnkapasitet i, men den blir likevel ofte undervurdert. Er fakta såpass bra at den kan skrelle her om Storm Jaro ikke leverer som vi håper. Skal bli spennende å se igjen etter pause, og rapportene er fine. 6 Vår Bajas – Var ikke veldig langt bak favoritten nest sist, og kan være på trippelen i en feilfri utgave.

Vår rangering : A : 5 B : 4-2-6 C : 7-1-10-8-3-9-11-12

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 9 Code Bon – Er en «FRYKTELIG» traver når den står på fire friske bein, og det gjør den nå. Har fått god tid på seg, rapportene går i dur, og prøveløpet var positivt. Står i en bra rygg fra start, sitter trolig i tredje/fjerde utvendig underveis, og med tempo kan den umulig bli enkel å stå i mot tilslutt. Soleklart A-VALG. 4 Calina – Så egentlig veldig fin ut i oppvarmingen før løpene sist, men i selve løpet rullet den over mot første sving. Akkurat det problemet slet den med i fjor også. På ren kapasitet duger den, Frode Hamre skal justere utstyret, og feilfritt er den det opplagte motbudet. 10 Red Bar – Holdt unna fra tet sist, og nå har Wolden funnet ut av denne. Glem ikke at den på Bjerke 8. september 2019 passerte mål som HELPIGG, og slo da hester som Ferrari BR/Lionel… Nå passer dessuten distansen bedre for Red Bar, og er derfor løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 4-10-6-3-1 C : 8-5-2-11-7

V75-7 : 12 Magnums Othello – Har møtt favoritten 7 Brenne Banker åtte ganger, og leder 7-1 innbyrdes… Magnums Othello var dessuten bra etter pause sist, og fullførte fint til et knepent tap. Var noe «SEIG I TAKENE», og det løpet har nok gjort veldig godt. At den skal ut på hjemmebanen, og slipper å reise er også et pluss. Løser det seg bare litt på veien så kommer nok Tjomsland TUNGT i sluttrunden, og den skal helt klar ikke undervurderes. 7 Brenne Banker – Var strålende på Åby sist, og varslet full form etter pause. Spurtet sylvasst via siste indre, og på klokken stod det 21,6 s 800m med krefter igjen. Sporet er sjansebetont, men Brenne Banker dukker nok opp på foto i et ganske overkommelig løp som dette. 5 Wellek – Er behandlet et par ganger etter den kom hjem fra Frankrike, og det har nok gjort godt. Minuset er at den ikke har fått løp i kroppen etter pause, og det er mulig den trenger en blåser før den kan ta opp kampen mot hester som Magnums Othello/Brenne Banker. Er uansett løpets outsider.

Vår rangering : A : 12-7 B : 5-4-2 C : 3-1-9-10-8-6-11


Artikkeltags