Gå til sidens hovedinnhold

Treningsentre - kun politisk beslutning?

Treningssentre

Som det antydes: Hvilken politiker, hvem av dere som har tatt denne beslutningen om å stenge treningsenterne, har noensinne vært der? Hvor mange av dere trimmer/trener der for å holde kroppen og sinnet i gang i disse tider - og forsåvidt også i normale tider. Kanskje noen, men flere burde nok prøve!

Jeg har passert 70 år - jeg driver med vedlikehold av kroppen på Iseveien, for å være i gang i mange år til. Det gir meg glede og energi.

Som flere har påpekt - egentlig burde man stenge butikker og kjøpesentre - om beslutninger er basert på renhold og disiplin hos kunder og eiere. Mange, for mange, man møter i butikken gir fullstendig blaffen i masker, i å vaske hender, roter i fruktdisk, tar i brødskjærer, kjøledører - noen ser en dog ut som et spørsmålstegn når man vennlig påpeker dette.

Igjen, på Family vaskes det og vaskes det. Av de ansatte og oss som trener, hele tiden, og hver gang vi har vært i kontakt med noe som helst - også før vi går inn og når vi går ut. Dispensere overalt, renholdsmateriell ved apparater, alle holder avstand og alle tar hensyn.

Så - hvorfor stenger dere dette, byens politikere ? Hva er bakgrunnen for beslutningen?

Les også

– Det siste stedet som skulle ha vært stengt

Les også

Åpent brev til ordføreren

Les også

– Helsesentrene er ingen smittekilde!

Kommentarer til denne saken