Gå til sidens hovedinnhold

Raymond Kvisvik og Lars Kristian Eriksen skal spille i 6. divisjon

Artikkelen er over 4 år gammel

Raymond Kvisvik og Lars Kristian Eriksen, ektemannen til «Fotballfrue» skal spille for Tune IL denne sesongen. – Veldig moro for Tune som breddeklubb, forteller leder Odd Olav Aamodt.

Da fjorårets Odd-spiller Lars Kristian Eriksen, mannen til «fotballfrue» Caroline Berg Eriksen, bestemte seg for å flytte til Sarpsborg, ble det raskt spekulert i både Sarpsborg 08 og Fredrikstad FK som hans neste fotballklubb. Han valgte heller å legge fotballskoene på hylla i januar. Han uttalteden gang til flere medier at han ønsket å satse videre på andre ting. Nå har han ombestemt seg, og har valgt å satse på Tune IL hvor han skal spille denne sesongen.

Meldte overgang fredag

Fredag ettermiddag kom gladnyheten om at Eriksen melder overgang fra Odd til 6.-divisjonsklubben Tune IL Fotball, i tillegg har Kvisvik signert for samme klubb.

– Raymond Kvisvik og Lars Kristian Eriksen er klare for Tune IL, dette gleder vi oss veldig til, bekrefter leder for Tune IL Fotball, Odd Olav Aamodt overfor SA-sporten fredag.

Gledelig for Tune IL

Han syns det er en glede å få med to godt etablerte- og rutinerte fotballspillere på laget.

– Det er veldig moro for Tune som breddeklubb. Det er veldig fint for både barn og voksne, samtidig som at dette vil bidra til å løfte klubben til et nytt nivå, forteller Aamodt.

– Mange har kjennskap til Lars Kristian og Raymond i dette miljøet. Vi er kjempefornøyde med overgangene, tilføyer lederen.

Kan være kapaktuell med én trening i uka

Raymond Kvisvik understreker overfor SA, fredag kveld, at han aldri har lagt fotballskoa på hylla.

– Jeg spilte to kamper i fjerdedivisjon i fjor.

– Men i Tune kan jeg trene én gang i uka og være aktuell til kamptroppen. Det er lettere i en travel hverdag, sier han og legger til:

– Og så kjenner jeg en del av spillerne i Tune fra tidligere, vi var sammen i Greåker.

Rutinerte spillere

Eriksen startet karrieren i Aalesund før han etter hvert tok veien til både Lyn og Lillestrøm. Siden 2012 har han spilt for Odd, før han i januar i år annonserte at han valgte å legge fotballskoene på hylla.

Den tidligere landslagsspilleren Raymond Kvisvik er for tiden sportslig leder i Manglerud Star, han har også sin fortid som fotballspiller fra både Greåker, FFK og Brann. Nå er Kvisvik, i likhet med Eriksen klar for å gi jernet i Tune IL Fotball når sesongen starter opp igjen.

Høy målsetting

– Trenerapparatet har gjort en god jobb, og vi forsterker laget ytterligere med Eriksen og Kvisvik på laget, sier Aamodt.

– Målsettingen vår må være å kjempe i toppen, vi har et ønske om å etter hvert bli en solid 4. divisjonsklubb. Vi er på god vei med å bygge opp årets spillerstall, og tror på flere tilskuere til kampene vi spiller. Nå håper vi at 2017 blir året, hvor vi kan løfte Tune IL på Sarpsborg-kartet, påpeker lederen overfor Sarpsborg Arbeiderblad fredag ettermiddag.

SA har ikke lykkes i å få en kommentar fra Eriksen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.