I Sarpsborg har vi mange hverdagshelter som i disse dager står på og gjør en uvurderlig jobb for andre. Og dette gjelder alle områdene i vår kommune. Uten dere så hadde kommunen bokstavelig talt stoppet opp.

Jeg vil rette en ekstra takk til dere som står i førstelinjen.

Våre ansatte innen helsesektoren som alltid har andres ve og vel i tankene. Og det har ikke endret seg i disse koronatider.

Våre ansatte har blitt oppfordret til å ta ekstra vakter, utsette ferie og lignende, for at de skal være tilgjengelig for dem som trenger det mest. Vi er virkelig takknemlig for den jobben dere gjør.

Jeg vet at mange har det ikke lett nå. Det å være i karantene, isolasjon eller ikke får lov til å besøke sine nære og kjære er vanskelig. Men jeg er trygg på at de som trenger hjelp og omsorg får det av våre dyktige ansatte.

Mange av våre innbyggere er i karantene, og vi merker at flere trenger våre tjenester. Vi har trofaste og lojale ansatte som stiller opp for Sarpsborg-samfunnet.

Dette er en uvanlig situasjon for oss alle sammen, og vi må i fellesskap finne god løsninger for å hjelpe hverandre.

Jeg vil oppfordre alle til å lytte til de reglene og rådene som blir gitt. Dette er en felles dugnad vi har sammen med hele landet.