Malin (23) er klar for duell i «The Voice»

DUELL: Malin Joneid Ellefsen (t.v.) møter Agnes Stock fra Tønsberg i den siste duellrunden førstkommende onsdag.

DUELL: Malin Joneid Ellefsen (t.v.) møter Agnes Stock fra Tønsberg i den siste duellrunden førstkommende onsdag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Malin Joneid Ellefsen (23) fra Sarpsborg skal førstkommende onsdag krige i TV2-programmet «The Voice» om de siste plassene før Knock-out rundene.

DEL

Sist gang fikk 23-åringen to av mentorene til å snu seg under framførelsen av «Let it be». Lene Marlin var den første som trykket på den røde knappen mens Joneid Ellefsen briljerte på scenen. Hakk i hæl fulgte Martin Danielle. Selv om mentorene var imponert – valgte 23-åringen til slutt Lene Marlin som sin mentor.

Siste innspurt

Onsdag kveld sendes den siste duellrunden i det populære musikkprogrammet «The Voice», og Malin Joneid Ellefsen (23) fra Yven skal i ilden for andre gang. Hun møter Agnes Stock fra Tønsberg, og overbeviser sarpingen mentorene denne gangen, så er hun sikret seg en plass til den kommende knockout-runden senere i høst.

23-åringen fra Yven har blant annet vært aktiv i Masken barneteater, hun har gått musikklinja på Greåker videregående skole, i tillegg har hun gjort flere jobber som korist for Gusty Utterdahl og Åge Sten Nilsen.

I 2014 gikk hun helt til semifinalen i TV2-programmet Idol, der hun sang «I Love You I Do» av Jennifer Hudson. Det til ellevill begeistring fra dommerpanelet, selv om TV-seerne ikke ga den da 20 år gamle jenta nok stemmer og sendte henne til finalen.

Kan gå videre

I forrige duellrunde av «The Voice» gikk Skjeberg-jenta Ingeborg Walther (18) videre til knockout-runde etter at hun slo ut Elias Grimstad Salbu fra Os.

Onsdag kveld skal 23-åringen fra Yven gjøre sitt for å overbevise mentorene, og klarer hun dette – så har hun sikret seg en plass i den avgjørende knockout-runden senere i høst.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.