Sarping med i Første Date på TVNorge

FØRSTE DATE: Sarpingen Daniel Bjørnholm, kjent under artistnavnet B'look, møter Kristine, i programmet Første Date.

FØRSTE DATE: Sarpingen Daniel Bjørnholm, kjent under artistnavnet B'look, møter Kristine, i programmet Første Date. Foto:

Daniel Bjørnholm (29) har latt seg bli filmet på første date med en helt fremmed person. Resultatet kan du se på TVNorge i kveld.

DEL

I programmet Første Date på TVNorge møtes single personer som har vært modige nok til å la et kamerateam bli med på deres første date.

Hannestad-gutt og rapper Daniel Bjørnholm er med i tredje episode av sesong to.

– Jeg ble litt overrasket over at jeg ble plukket ut, men også glad, sier han til Sarpsborg Arbeiderblad.

Kameraer

Bjørnholm er kjent under artistnavnet B'look, og bor i dag på Trosvik i Fredrikstad.

Han hadde ikke noe imot at kameraene rullet. Derimot ble han noe overrasket over hvor mye jobb som ligger bak noen minutters sekvenser på TV.

– Det var null stress dette med kameraer. Men det var en del greier som ikke synes på TV-skjermen som er litt mer stress, forteller han.

– Det var slik at vi hadde vakter og måtte sitte separert i brakker. Vi kunne ikke gå på do uten å ha med vakter for å forsikre at jenta du skulle date ikke så deg. Det var en god del ventetid og flere intervjuer. Flere rom vi måtte innom for forberedelse, og liknende, utdyper han.

Ble det kjemi?

De single blir matchet utfra en rekke kriterier, som blant annet interesser og personligheter. Daniel og hans match finner raskt noe å snakke om idet de møtes i restauranten hvor innspillingen foregår.

– Hvordan gikk daten?

– Daten gikk bra, selv om jeg ikke følte fysisk tiltrekkelse.

Bjørnholm har imidlertid funnet kjærligheten på egen hånd etter programmet.

– Jeg fant kjærligheten en annen plass. Jeg hentet henne på Hafjell og dro henne med meg til Østfold, sier han med et lurt smil, – Hun kom på en av konsertene mine, så første gang vi møttes var på Cafe Magenta i Gamlebyen, sier han.

Første Date sendes på TVNorge i kveld klokka 20.30.

Episoden er allerede tilgjengelig på strømmetjenesten Dplay.

Artikkeltags