Thomas fra Sarpsborg får hjelp i «Luksusfellen» i kveld

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

I kveld får TV-seerne stifte bekjentskap med Thomas Hansen (36), som bor i Sarpsborg.

I kveldens episode av «Luksusfellen» på TV3 er det nemlig 36-åringen som får hjelp av forbrukerøkonom Hallgeir Kvadsheim og psykolog Robert Speare. Øverst i denne artikkelen kan du se klipp fra kveldens episode.


Thomas Hansen har en godt betalt jobb i Nordsjøen, men i friukene sitter pengene svært løst. På byen spanderer han gjerne på hele kameratflokken, skriver TV3 i e en pressemelding.

Sarpingen har faktisk festet bort hele 126.000 kroner på ett år. I påsken i fjor brukte han ifølge seher.no over sju tusen kroner på alkohol, til både seg selv og andre.

FIKK HJELP: Thomas Hansen (i midten) fikk hjelp av Robert Speare (t.v.) og Hallgeir Kvadsheim (t.h.) fra «Luksusfellen».

FIKK HJELP: Thomas Hansen (i midten) fikk hjelp av Robert Speare (t.v.) og Hallgeir Kvadsheim (t.h.) fra «Luksusfellen». Foto:

36-åringen forteller til nettstedet at han ikke er like spandabel på byen lenger.

– Er jeg ute nå, tar jeg maks to øl. Nå er det slutt på champagne og overforbrukbruk, sier han til nettstedet.

Sløsingen førte nemlig til at pengene ikke strakk til for Hansen, selv om han tjener rundt 650.000 kroner i året. Derfor har han tydd til ekstremt dyre forbrukslån.

Da han fikk hjelp av «Luksusfellen»s eksperter, risikerte han at huset han eier sammen med lillesøsteren, ble tvangssolgt. Etter at han fikk hjelp til å snu økonomien, har han imidlertid endret vaner.

-  Når lønna kommer nå, går det til regninger. Så har jeg akseptert at det jeg har igjen, er det jeg skal leve av. Nå er det slutt på kreditt, sier Hansen til seher.no.

SPANDABEL: Thomas Hansen brukte 126.000 kroner på festing i løpet av ett år. I kveld kan du se ham i «Luksusfellen» på TV3.

SPANDABEL: Thomas Hansen brukte 126.000 kroner på festing i løpet av ett år. I kveld kan du se ham i «Luksusfellen» på TV3. Foto:

Artikkeltags