Ulrikke (23) klar for Idrettsgallaen på NRK

GALLA: Ulrikke Brandstorp (23) er blant artistene som skal underholde under Idrettsgallaen i Stavanger 5. januar. Sendingen blir sendt på NRK.

GALLA: Ulrikke Brandstorp (23) er blant artistene som skal underholde under Idrettsgallaen i Stavanger 5. januar. Sendingen blir sendt på NRK. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Stjernekamp-finalist Ulrikke Brandstorp (23), Marcus & Martinus og Jon Niklas Rønning er blant dem som skal underholde når Idrettsgallaen sendes på NRK lørdag 5. januar 2019.

DEL

– Det er veldig stas å få være med på dette. Jeg gleder meg veldig, sier Ulrikke Brandstorp (23) i en kommentar til Sarpsborg Arbeiderblad.

Hemmelighetsfull

23-åringen fra Skjeberg har plassert seg godt på den norske stjernehimmelen denne høsten. Uke etter uke har hun sunget seg inn i hjertene til det norske folk i NRK-programmet «Stjernekamp». Nå blir det mer tid på tv-skjermen for ungjenta fra Skjeberg.

Hun er hemmelighetsfull når det kommer til hva hun skal gjøre på scenen, når Idrettsgallaen sendes på statskanalen fra DNB Arena i Stavanger 5. januar i 2019. Men at det blir god stemning er det ingen tvil om.

– Alt er ikke helt klart ennå, men jeg føler meg beæret som får lov å være med, sier Brandstorp.

11 kategorier

Idrettsfesten i regi av NRK, Norges idrettsforbund og Norsk Tipping ble arrangert for første gang i 2002. Her blir det gjort stas på menneskene i og bak idretten, og våre helter hedres for prestasjonene i året som gikk. Det er Tiril Sjåstad Christiansen og Nicolay Ramm som er årets programledere.

Under Idrettsgallaen 5. januar skal det deles ut priser i 11 kategorier samt en hederspris. Nominasjonene offentliggjøres like før jul.

Blant annet er Ingar Johannesen fra Borgen IL Østfolds kandidat til prisen «Årets ildsjel» som deles ut på samme galla.

Artikkeltags