Sarpegutt opptrer i «Norske Talenter» i kveld

The Monday People med sarpingen Lars Martin Sundell bak til venstre. A capella-gruppen deltar i Norskle Talenter 2015.

The Monday People med sarpingen Lars Martin Sundell bak til venstre. A capella-gruppen deltar i Norskle Talenter 2015. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Lars Martin Sundell (29) og resten av a capella-gruppa The Monday People deltar i Norske talenter i kveld.

Sundell kommer fra Hannestad, men bor i Oslo. Han er utdannet ved musikkteaterlinjen ved Bårdar Akademiet, der han ble uteksaminert i 2008. Det var også her medlemmene i The Monday People møttes.

Gleder seg til TV-programmet

- Det er veldig gøy å delta i Norske talenter! Det var lange dager med mye spenning og følelser under auditionrunden, så det skal bli spennende å se resultatet på TV i kveld, sier Sundell til SA.

Han forklarer at han er glad han var en del av en gruppe og ikke helt alene som deltaker.

- Da kunne vi hele tiden backe hverandre opp når vi ble nervøse, sier artisten og forteller at han gleder seg til å se seg selv på TV.

-  Hele gruppen skal samles for å grille og se programmet sammen. Vi har jobbet hardt, og gleder oss til å vise det frem til publikum. Også er det jo spennende å se om vi går videre eller ikke, sier han lurt.

Fiolin som 4-åring

Ifølge The Mondays egen nettside, begynte Sundell tidlig med musikk og teater. Faktisk spilte han fiolin i en alder av fire år. Senere var det piano og skuespill som sto i sentrum.

KJENTE NAVN: Dette bildet av Sjur Marqvardsen (t.v.), Patrick Asplund, Stian Joneid , Lars Martin Sundell og Jonas Groth ble tatt under oppsetningen av «Grease» i 2004.

KJENTE NAVN: Dette bildet av Sjur Marqvardsen (t.v.), Patrick Asplund, Stian Joneid , Lars Martin Sundell og Jonas Groth ble tatt under oppsetningen av «Grease» i 2004. Foto:

I 2005 var han revysjef ved Greåker videregående skole og han har blant annet spilt i «Grease» sammen med Jonas Groth, Stian Joneid og Sjur Marqvardsen her i hjembyen.

Han har også opptrådd med The Monday People her i Sarpsborg, blant annet i fjor, da SA fikk et intervju med sangeren fra Hannestad.

Etter endt utdanning har Lars Martin Sundell blant annet vært med på Kongsvinger sommerteater og jobbet som inspisient ved flere show i Oslo. Han har også en bachelorgrad i kultur og ledelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

I kveld kan du altså se ham på TV, sammen med kollegene Anders Rydning, Anne Kine Lien, Hannah Bergh-Johnsen, Sara Sundøy Askvik, Simen Gloppen og Stine Aspebakken Linstad. De blir vurdert av de fire dommerne Mia Gundersen, Bjarne Brøndbo, Linn Skåber og Suleman Malik.

Solveig Kloppen er programleder for talentshowet, som hadde premiere i går.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken