Over 120.000 har strømmet Eirik (32) fra Grålum på Dplay

HVITE GUTTER: Johannes Roaldsen Fürst (t.v.), Torjus Tveiten, Eirik Hvattum Bjørnstad og Jørgen Evensen (t.h.) er i høst aktuell med sesong 2 av humorserien Hvite Gutter på Dplay og TV Norge.

HVITE GUTTER: Johannes Roaldsen Fürst (t.v.), Torjus Tveiten, Eirik Hvattum Bjørnstad og Jørgen Evensen (t.h.) er i høst aktuell med sesong 2 av humorserien Hvite Gutter på Dplay og TV Norge. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Én uke etter publisering har 120.000 strømmet første episode av Hvite gutter sesong 2. Serien har dermed fått en bedre strømmestart enn profilerte dramaserier som 17 (NRK), Lovleg (NRK), Kielergata (Sumo) og Aber Bergen (sesong 3, Viafree).

DEL

Det kommer fram i en pressemelding fra Discovery Networks Norway.

– Dette er veldig gøy. Vi har gjort betydelige investeringer for å løfte Dplay i høst. Dette er del av en omstilling som hele Discovery har vært med på, absolutt alle avdelinger har bidratt, og det er deilig å se at innsatsen gir de resultatene vi hadde håpet på, sier nordisk programdirektør i Discovery, Evind Landsverk.

– Morsom og talentfull gjeng

I Hvite gutter møter seerne fire kompiser som regjerte skolegården i tenårene. Nå, åtte år senere, bor de fortsatt sammen på Oslos vestkant. Livet er en lek, og de har ingen planer om å flytte fra hverandre. Det er Grålum-gutten Eirik Hvattum Bjørnstad (32) som spiller en av hovedrollene.

Han spiller mot de tre kameratene Jørgen Evensen (27), Torjus Tveiten (26) og Johannes Roaldsen Fürst (25), som dessuten har skrevet manus til de ti episodene som er og blir tilgjengelig på Dplay i disse dager.

– Så er det selvsagt på sin plass med masse skryt til de fire gutta som spiller i serien og selv har vært med på å skape den. De er en utrolig morsom og talentfull gjeng, og med sesong to har de nok en gang klart å skape en snakkis. Vi er glade og stolte over å ha dem på laget, sier Landsverk.

Se Hvite Gutter, sesong 1 i Sarpsborg her:

Splitter brorskapet?

Humorserien om de firet gutta fra Oslos vestkant som motvillig, og totalt uforberedt, forsøker å ta steget utfor voksenstupet ble en digital-suksess for Discovery Networks i våres. Serien ble også nominert til Gullruten for beste humorserie.

– Vi føler vi har tatt steget opp minimum ett hakk fra forrige sesong, sa Hvattum Bjørnstad til Sarpsborg Arbeiderblad tidligere i høst.

I høstens sesong med Hvite gutter opplever gjengen at hverdagen endres. Blant annet sier Jens opp jobben for å prøve lykken som heltids-gamer, mens Herman vikler seg inn i et utmattende kjærlighetsdrama. Idet de ytre kreftene truer med å splitte brorskapet, kjemper Leo – som har fått en direktørjobb i fanget av faren – en innbitt kamp forr å beholde tingene som de alltid har vært.

Artikkeltags