Politikerintervjuet som gikk litt galt...

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

De siste ukene har SAs journalist Pål Vikesland og fotograf Thomas Andersen laget videointervjuer med alle politikerne som står på topp på partienes lister ved dette kommunevalget. Intervjuobjektene har i samarbeid med journalisten fått velge seg et sted intervjuet skal foregå og intervjuene er fortløpende blitt publisert på sa.no.

Onsdag denne uken skulle siste intervju gjøres. Intervjuobjektet var Venstres Margrete Motzfeldt og stedet var Tunevannet.

Slet litt i begynnelsen

Journalist Vikesland, som til daglig driver mest med skriftlige intervjuer, innrømmer at de slet litt med å komme igang med videointervjuet.

– Jeg lo litt og intervjuobjektet lo litt, men til slutt kom vi endelig igang, sier han.

Det skjedde selvsagt til fotograf Andersens lettelse. Men da han skulle redigere veideoen ble han litt oppgitt.

– Jeg fikk jeg meg en god latter da jeg la filene over i redigeringsprogrammet for å starte selve klippingen av intervjuet og så hva som foregikk i bakgrunnen mens Pål intervjuet Motzfeldt, sier Andersen.

Klesskifte

Der står det nemlig en person som skifter. Ikke noe galt i det, det er jo vanlig å kle både av og på seg badeplassen, men i et politisk intervju kan det selvsagt virke litt forstyrrende.

Innslaget kan du se i vinduet over.

– Jeg ikke ferdig med å redigere dette intervjuet ennå, så hvordan det skal løses har jeg ikke bestemt meg for ennå. De som følger med på Listetopp-innslagene får se. Brått blir dette Venstre-intervjuet en mini YouTube-hit, humrer fotografen.

Her kan du se alle Listetopp-intervjuene som er publisert så langt:

  •  

Artikkeltags