Bilmagasinet i Sarpsborg - Kommersielt magasin

Nyhetene ruller inn hos Mobile Sarpsborg: – Denne er en ordentlig kraftpakke!

En av byens eldste bilbutikker lever i beste velgående, selv om lanseringen av den nyeste hybriden fra Opel ikke ble helt som planlagt.

– Det har vært en del folk innom for å se på bilen altså. Men lanseringen ble litt annerledes enn vi trodde, sier Tor Ivar Skjøren og sikter til korona-pandemien som herjer.

Butikken holder åpent, men Skjøren forsikrer om at det gjøres grep for å beskytte kunder og ansatte mot smitten.

– Vi desinfiserer bilene hver dag, demobilene mellom hver eneste kunde. Dørhåndtak i butikken vaskes flere ganger daglig, forteller han.

Nye Opel Grandland: – Nydelig bil å kjøre

Den tyske ingeniørkunstneren Opel fortsetter å levere, og det nyeste tilskuddet i bilparken imponerer. Skjøren forteller at han selv kjører en Grandland hybrid om dagen, og virkelig kan gå god for bilen.

– Den er en ordentlig kraftpakke! En fantastisk god bil å kjøre, og med rekkevidde på 63 km er den i en egen klasse, sier han.

Stolte sponsorer: Mobile Sarpsborg, her representert ved Tor Ivar Skjøren, er stolte sponsorer av Sarpsborg 08. 

Han tror den vil passe aller best for den voksne kjøpegruppen. Prisen begynner på rundt 500.000 kroner.

– Egentlig passer den selvfølgelig for alle, men spesielt godt for voksne hyttefolk, påpeker han og fortsetter:

– For de som ikke kjører så langt i det daglige, kan man klare seg med bare strøm-kjøring i byen. Så har man likevel 4x4 og hybrid når man skal kjøre på fjellet. Det er jo kjempesmart! 

Masse nyheter fortsetter å komme

Butikken på Tunejordet er blant byens eldste, og har vært der en hel evighet.

– Siden 60-tallet har butikken stått her. Navnet Mobile kom ved inngangen til 2018, men folka her har vært de samme lenge, smiler daglig leder, Pål Olaussen.

Nylig har han sagt opp agenturet med Honda, men Olaussen forsikrer om at Mobile Sarpsborg fremdeles vil være et merkeverksted for Honda selv om salget av ny bil avsluttes. Og i fremtiden vil Citroën få plass i lokalene på Tunejordet. Det gleder gjengen på Mobile seg til.

– Det er mange nyheter som kommer fremover. For eksempel kommer snart den elektriske Opel Corsa, med rekkevidde på 330 kilometer. Og til høsten kommer Opel Vivaro E med to ulike batteripakker. For ikke å snakke om Opel Mokka, ramser Olaussen opp.