Siv setter sjøbein i Sarpsborg

TIL SARPSBORG: Finansminister Siv Jensen kommer til Sarpsborg på lørdag.

TIL SARPSBORG: Finansminister Siv Jensen kommer til Sarpsborg på lørdag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Finansminister Siv Jensen (Frp) skal besøke Sarpsborg til helgen.

DEL

Etter et besøk på Rudskogen førstkommende lørdag, drar finansministeren deretter til Sarpsborg for å sette sjøbein på båten «MS Bergvåg».

Foreningen «Alle kan bli rusfri» har som formål å bygge et rusfritt nettverk rundt aktiviteter knyttet til prosjektet Havbrus og den 80 fots store båten MS Bergvåg som ble kjøpt allerede i 2008. Siden den gang har kaptein Øyvind Arntzen hatt med rusmisbrukere og tidligere sådanne på årlige sjøreiser både langs norskekysten og til utlandet. For mange har turene vært vendepunktet. Per i dag skal over 100 av deltakerne fortsatt være rusfrie.

Siv Jensen skal altså besøke Havbrus og foreningen «Alle kan bli rusfri».

BÅTTUR: I juni legger skipper Øyvind Arntzen og mannskapet på MS Bergvåg på en ny tur for å få flere rusavhengige til å slutte med rus.FOTO: JARL M. ANDERSEN

BÅTTUR: I juni legger skipper Øyvind Arntzen og mannskapet på MS Bergvåg på en ny tur for å få flere rusavhengige til å slutte med rus.FOTO: JARL M. ANDERSEN

Ifølge Frp har foreningen fått tilskudd fra regjeringen for å være et supplement til de ordinære, lovpålagte oppgavene som utføres i regi av kommunene. Foreningen er et av tiltakene som regjeringen har gitt tilskudd til for å bidra til helhetlige og sammenhengende tjenesteforløp, samt styrking og samordning av samfunnets samlede innsats overfor målgruppene.

Finansministeren skal treffe noen av brukerne og skal også ombord i båten en tur.

Artikkeltags