Ballongfri valgkamp

BALLONGFRI: Venstres Margrethe Motzfeldt har oppfordret de andre politiske partiene til å bli med på en ballongfri valgkamp.

BALLONGFRI: Venstres Margrethe Motzfeldt har oppfordret de andre politiske partiene til å bli med på en ballongfri valgkamp. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Venstres Margrethe Motzfeldt har invitert de andre politiske partiene med på en ballongfri valgkamp.

DEL

– Det er to årsaker til at vi har kommet med denne oppfordringen. For det første er helium som ofte brukes for å blåse opp ballongene, en begrenset ressurs. Det andre er selvsagt forsøplingen ballongene fører med seg. De sprekker og blir liggende rundt omkring, sier Motzfeldt.

Renere valgkamp

– Har du fått noen respons på oppfordringen?

– Arbeiderpartiet med ordføreren ga raskt tilbakemelding på at dette var de med på. Høyre og Miljøpartiet De Grønne har også svart positivt. Det vil gi en renere valgkamp, sier Motzfeldt.

– Blir det en renere valgkamp også verbalt?

– Nå er ikke Venstre den som er verst med sleivsparkene. Jeg ønsker meg en valgkamp med fokus på sakene vi vil ha gjennomført framfor fokus på det negative hos de andre partiene, sier Motzfeldt.

Godt miljø

– Hvordan er miljøet mellom politikerne i Sarpsborg?

– Det er ikke noe dårlig miljø. Vi er en liten gjeng med politikere som omgås ganske mye. Derfor er det viktig å ha en god tone selv om vi ikke er enige, sier Motzfeldt.

Artikkeltags