Vannet tilbake på Hafslundsøy etter større vannlekkasje

VANNLEKKASJE: Det var i denne kummen på Sarpsbrua vannet frøs i forbindlese med vedlikeholdsarbeidene på brua, og det oppsto en større vannlekkasje mandag ettermiddag. Men nå er situasjonen under kontroll og alle skal ha fått vannet tilbake, opplyser Johnny Jensen til Sarpsborg Arbeiderblad.

VANNLEKKASJE: Det var i denne kummen på Sarpsbrua vannet frøs i forbindlese med vedlikeholdsarbeidene på brua, og det oppsto en større vannlekkasje mandag ettermiddag. Men nå er situasjonen under kontroll og alle skal ha fått vannet tilbake, opplyser Johnny Jensen til Sarpsborg Arbeiderblad. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

En større lekkasje i en kum på Sarpsbrua førte til at mange husstander ble vannløse på Hafslundsøy mandag ettermiddag, men ved 15.30-tiden skal vannet ha vært tilbake.

DEL

Det var i forbindelse med arbeidene på Sarpsbrua at vannet frøs i en kum ved avkjøringen til Tarris. Det gjorde at mange husstander på Hafslundsøy ble vannløse.

– Nå har vi fått kontroll på situasjonen, og såvidt jeg vet skal alle ha fått vannet tilbake, fortalte Johnny Jensen i Sarpsborg kommune til Sarpsborg Arbeiderblad like etter 15.30-tiden.

Sarpsborg kommune hadde i en periode alle mannskaper ute for å få kontroll på situasjonen.

En SA-leser melder at vannet ble borte i området Edvard Strands vei, Hoppveien og H. Halvorsens vei.

– Det er visst rammet mange, skriver leseren i en melding til Sarpsborg Arbeiderblad.

Kommunen opplever for tiden stor pågang av sarpinger som tar kontakt.

«Lekkasjen fører til at en del husstander på Hafslundsøy i øyeblikket er uten vann. Våre mannskaper er ute å jobber med å få ordnet feilen», skriver kommunen sine nettsider.

Beboere på Tarris har også mistet vannet som følge av vannlekkasjen.

Klokken 15.33 opplyser kommunen at vannet skal være tilbake igjen.

– Vannet skal nå være tilbake etter en rask reparasjon. Hvis du har fått vannet tilbake, og trykket er litt ujevnt, kan du la vannet renne til trykket er normalt igjen.

Artikkeltags