På banen med drakter som koster skjorta

AUKSJON: Frode Sørensen vil auksjonere bort en rekke signerte fortballdrakter til inntekt for kreftsaken.

AUKSJON: Frode Sørensen vil auksjonere bort en rekke signerte fortballdrakter til inntekt for kreftsaken. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Frode Sørensen (62) har opp gjennom årene vært med på å gi kreftrammende barn- og unge gode opplevelser. Ikke minst ved å arrangere fotballturer. Nå er velgjøreren igjen på banen med sin støtte til kreftsaken.

DEL

Sørensen har hatt med kreftrammede for å se favorittlaget Liverpool i aksjon en rekke ganger. Og hver gang har det vanket en signert trøye. Nå har 62-åringen fra Yven ryddet i skapet. Der fant han blant annet bagen han i sin tid fikk av Vegard Heggem. I den lå de signerte trøyene. I hovedsak i Liverpools farger. Men også en Manchester United drakt, en fra Blackburn og noen landslagstrøyer var å finne i nevnte bag som altså har tilhørt den tidligere Liverpool- og Rosenborgspilleren Heggem.

LIVERPOOL: Det handler først og fremst om Liverpool-drakter på Sørensens trøyeauksjon.

LIVERPOOL: Det handler først og fremst om Liverpool-drakter på Sørensens trøyeauksjon. Foto:

Bør koste skjorta

– Trøyene tilhører jo egentlig ikke meg. Jeg har jo fått dem i forbindelse med at jeg har vært på fotballbesøk med kreftrammede. Derfor ønsker jeg nå å auksjonere dem bort. Inntektene skal uavkortet gå til kreftsaken. Mer konkret vil jeg foreløpig ikke være fordi det skal være en overraskelse for dem som skal motta pengene, forklarer Sørensen ivrig.

Mannen, som elsker å gjøre noe for andre, synes for øvrig at fotballtrøyene bør koste skjorta.

– Ei ny trøye koster 600 kroner. Men da er de ikke signerte. Her snakker vi om drakter som er signerte av stjerner gjennom ulike tidsepoker. Når kjøperne også vet at pengene går til arbeid for kreftsaken, bør trøyene koste skjorta, mener Frode Sørensen.

Facebook

Nevnte Sørensen har fått med seg golfproff Andersen Kristiansen på laget. Sistnevnte hjelper til med en del praktiske ting. Som for eksempel opprettelsen av «Lokal kreftsak» som nå er å finne som egen side på Facebook. Her vil alle trøyene bli lagt ut.

KOSTER SKJORTA: Frode Sørensen mener draktene hans bør koste skorta.

KOSTER SKJORTA: Frode Sørensen mener draktene hans bør koste skorta. Foto:

– De som er interesserte kan legge inn bud på de ulike trøyene der. Jeg håper mange er det. Pengene vil nemlig være kjærkomne for mange. Jeg kommer tilbake med hvem som er mottakerne når auksjonen er avsluttet. Men navnet vi bruker på FB forteller noe. Det handler om lokal kreftsak, avslutter Frode Sørensen.

Artikkeltags