Villekulla følger opp «Annie»-suksessen!

STOLTE: Villekulla barne- og ungdomsteater setter opp «Annie 2» på Sarpsborg scene 16. november. I 2018 er det klart for ungdomsmusikalen «Fame».

STOLTE: Villekulla barne- og ungdomsteater setter opp «Annie 2» på Sarpsborg scene 16. november. I 2018 er det klart for ungdomsmusikalen «Fame». Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

VIllekulla barne – og ungdomsteater har holdt kortene tett til brystet den siste tiden. Mandag kveld offentliggjorde de musikalene for 2017 og 2018.

DEL

16. november går nemlig teppet opp for «Annie 2».

Forestillingen vil bli spilt på Sarpsborg scene.

Første gang i Sarpsborg

I 2015 satte Villekulla publikumsrekord med «Annie» og over 3.200 publikummere var innenfor dørene på Sarpsborg scene på kun fire dager. Nå er det altså klart for oppfølgeren.

Det blir en blanding av profesjonelle skuespillere og Villekulla`s egne musikalspirer som gestalter de forskjellige rollene i musikalen.

Malin Schavenius, Leder i Villekulla barne- og ungdomsteater

– Alt som gjorde «Annie» så vellykket er her igjen i «Annie 2», og Tony Award-vinnerne, Thomas Meehan, Charles Strouse og Martin Charnin har skapt nok en forestilling spekket med humor, romantikk og uforglemmelige sanger, står det skrevet i en pressemelding til Sarpsborg Arbeiderblad.

FRYDER SEG: Malin Schavenius gledet seg enormt for å offentliggjøre hva barna og ungdommene i Villekulla skulle spille i 2017 og 2018.

FRYDER SEG: Malin Schavenius gledet seg enormt for å offentliggjøre hva barna og ungdommene i Villekulla skulle spille i 2017 og 2018. Foto:

Handlingen fortsetter der den første Annie-musikalen slutter, når barnevernskommissær Harriet Doyle kommer for å informere Mr. Warbucks at han må gifte seg innen 60 dager, slik at den nylig adopterte Annie kan ha en skikkelig mor.

Musikalen har kun vært satt opp én gang tidligere den gang på Chateau Neuf i Oslo i 2005, da med blant annet Elsa Lystad og Tomine Harket i hovedrollene.

Godt samarbeid

– I tillegg til å skaffe oss rettighetene til denne musikalen har vi også vært så heldige at vi har fått med oss Det Norske Blåseensembelet med Frank Brodahl i spissen. De vil stå for det musikalske under hele forestillingen på Sarpsborg scene, og vi er veldig stolte over nok en gang å kunne presentere dette samarbeidet, står det videre i pressemeldingen.

Det blir en blanding av profesjonelle skuespillere og Villekulla`s egne musikalspirer som gestalter de forskjellige rollene i musikalen.

Hvem det er som skal spille de ulike rollene, vil bli offentliggjort senere, lyder det videre i pressemeldingen.

Musikalsk fenomen

JUBLET: Alle i Villekulla var mandag kveld samlet på Sarpsborg scene til slippfest. Jubelen stod i taket når de fikk vite hvilke musikaler de skuile spille.

JUBLET: Alle i Villekulla var mandag kveld samlet på Sarpsborg scene til slippfest. Jubelen stod i taket når de fikk vite hvilke musikaler de skuile spille. Foto:

– I tillegg er vi veldig stolte over å kunne offentliggjøre at musikalen «Fame» kommer til Sarpsborg scene våren 2018. Finn fram leggevarmere, hotpants, pannebånd og gymdrakt for 12 april 2018 vil Villekulla`s musikalungdommer vise hvordan livet som kommende musikalartist er.

«Fame» er ikke annet enn et globalt fenomen. Først kom den populære filmen, deretter TV-serien, og sceneversjonen fra 1980-årene ble en kjempehit.

Musikalen er en inspirerende historie om elever som gir seg i kast med fire års hardt kunstnerisk og akademisk studium.

Casten blir offentliggjort senere, står det videre.

– Villekulla ser fram til et travelt men begivenhetsrikt år i 2017 og 2018, og er opptatt av at jubileumsåret Sarpsborg hadde i 2016 inspirerer til videre oppsving i kulturlivet i byen, står det avslutningsvis i pressemeldingen.

Villekulla barne- og ungdomsteater

  • Setter opp familieforestillingen «Annie 2» 16. november på Sarpsborg scene.
  • Villekulla har også «Showstoppers» som går av stabelen 22- og 23. mai, hvor blant annet Villekulla-stipendet deles ut.
  • I 2018 setter Villekulla opp en ny juleforestilling, som ennå ikke er offentliggjort.
  • Samlet seg til slippfest på Sarpsborg scene mandag kveld.

Artikkeltags