Barne- og ungdomsteateret Villekulla har markert seg på det populære allsangprogrammet på TV2 både i år og i fjor. I kveld bidrar Villekulla med seks jenter mellom 10 og 12 år som skal danse og synge sammen med NRK Super-stjernene "Selma og Johannes" til sangen "Fake News er dust".

Det er tredje Allsang på Grensen-sendingen Villekulla er med på i år, og aktører i programmet skryter av teaterspirene.

– Villekulla fra Sarpsborg har mange flinke unger, de har vært hos oss tidligere og de leverer hver eneste gang, uttrykker programleder Katrine Moholt.

–  En liten talentfabrikk

Hennes medprogramleder fra 24.juli, Christian Ingebrigtsen, er enig i den positive omtalen.

–  Villekulla er en aldri så liten talentfabrikk der flere tidligere studenter har gjort store steg ut i musikkverden, som blant annet Ulrikke Brandstorp, uttalte han til TV2 rett før 18 spente musikalspirer skulle gjeste sommerprogrammet med eget nummer forrige torsdag.

Leder for Villekulla, Malin Schavenius, har tidligere uttalt at det ikke gjør noe at ferie blir avbrutt av Allsang-sendinger.

– Dette er jo en drøm som bare fortsetter og fortsetter. Hvem ønsker seg vel sommerferie, når man kan få stå på scenen med noen av sine største idoler? Det er utrolig flott av Tv2 å gi oss denne muligheten og ikke minst at de ønsker å ha oss med gang etter gang. Barna får mye TV-erfaring og vi får være med på å lage folkefest midt på sommeren, forteller hun i en mail til Sarpsborg Arbeiderblad.