L  KALT NÆRINGSLIV

Høsten 2022

Advokat-talenter PÅ FLYTTEFOT:

Mads (29) og Amanda (26) etablerer seg i Sarpsborg

Advokatfirmaet Grindstad & Co ANS forsterker rekkene med yngre krefter. – Dette er flinke folk som kommer til byen og etablerer seg her med familie, sier Knut Olav Seland.

ANNONSØRINNHOLD FRA

Han er advokat og daglig leder ved advokatkontoret som ble etablert i Sarpsborg i 1945.

– Først og fremst er det veldig gledelig og spennende for oss å få inn to unge mennesker som er dyktige i faget sitt, innleder han.

Advokatene i Grindstad & Co har spesialisert seg på ulike fagområder.

Talenter

Mads Strøm Mathisen (29) begynte i Grindstad & Co for tre år siden. Før det jobbet han som advokat i Tønsberg.

– Han har særlig god erfaring med kontraktsrett innenfor entrepriser. Mads spesialiserer seg på bygg- og anleggsbransjen og bistår jevnlig entreprenører og byggherrer. En dyktig kar som er blitt en viktig spiller for oss, skryter Seland.

Amanda Lovise Einstabland (26) fra Kristiansand starter i september. Hun kommer fra jobben som juridisk rådgiver i Forbrukertilsynet, og har erfaring med rådgivning innen forbrukerrettigheter og markedsføringsregulering, samt tvisteløsning i kontraktsforhold.

26-åringen har også bistått i arbeidet med å bygge opp tilsynsavdelingens nye seksjon for åpenhetsloven, som trådte i kraft 1. juli 2022.

– Hun vil ha spesielt fokus på kontraktsrett, men skal styrke oss på alle områder. Amanda skal få lov til å utvikle seg på det hun er flink på, og vil nok ha både næringsklienter, privatklienter og klienter fra det offentlige. Vi ser veldig frem til å få med henne på laget, smiler han.

DYKTIG KAR: Mads Strøm Mathisen har allerede jobbet som advokat i Sarpsborg i tre år. 29-åringen har blitt en viktig spiller for Advokatfirmaet Grindstad & Co.

– Et velfungerende arbeidsliv

Advokatfirmaet Grindstad & Co har tilhold i sentrum – nærmere bestemt i St. Marie gate like ved Torvet.

– Her har vi vært i mange år. Sentralt og tilgjengelig, sier han.

Seland synes det er spennende at Sarpsborg kan være en attraktiv arbeidsplass for unge arbeidstakere.

– Vi som har jobbet her en stund vet at det er flinke bedrifter, mange spennende jobber og et velfungerende arbeidsliv her i Sarpsborg. Det er et resultat av alt annet spennende som skjer i byen og resten av Nedre Glomma-regionen, forklarer han.

Einstabland gleder seg til å starte i ny jobb.

– Jeg ser frem til å starte som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Grindstad & Co, og har forventninger om at det blir mye nytt å sette seg inn i nå i starten. Ettersom firmaet bistår både næringsdrivende og privatpersoner innenfor en rekke områder, vil nok hverdagen være variert. Jeg håper at jeg kan ta med meg noe av det jeg har lært så langt, men er svært motivert for å lære mye nytt og utvikle meg videre her, sier hun.

FRA FORBRUKERTILSYNET: Amanda Lovise Einstabland (26) fra Kristiansand starter i Advokatfirmaet Grindstad & Co i september. Et av fokusområdene hennes blir kontraktsrett, men også andre områder av næringslivs- og privatjussen.

Advokatfirmaet Grindstad & Co

  • Etablert i 1945.
  • Et advokat-kontor med tilhold i Sarpsborg sentrum.
  • Består av sju advokater med forskjellige fagområder.
  • Yter kvalifisert og effektiv bistand uansett utfordringer.
  • Fast juridisk rådgiver for mange bedrifter i Østfold.

Flere fagområder

Gjennom mange tiår har de opparbeidet seg en dyp forståelse for Østfolds bedrifter. Mange foretrekker advokatfirmaet som fast juridisk rådgiver.

– Vi har alltid vært en samarbeidspartner for både næringsliv, private og det offentlige. At vi er godt forankret mot næringslivet er veldig viktig for oss, forklarer Seland.

De har gradvis utviklet seg. Nå teller de syv advokater, noe han mener er en fornuftig størrelse i denne regionen.

– Vi bistår også enkeltpersoner innenfor et bredt fagfelt. Vi er organisert slik at våre advokater har spesialisert seg på forskjellige områder. På den måten kan vi yte kvalifisert og effektiv bistand uansett utfordringer, sier han.

Her kan du lese mer om fagområdene til Grindstad & Co!

UTVIKLER SEG: Mange bedrifter bruker Advokatfirmaet Grindstad & Co som juridisk rådgiver og kjenner allerede Mads Strøm Mathisen. – At vi er godt forankret mot næringslivet er veldig viktig for oss, forklarer Knut Olav Seland.

Oppdrag for domstolene

En annen side av virksomheten, som Seland mener er viktig å ivareta, er når de oppnevnes som bobestyrer i forbindelse med et konkurs- eller dødsbo. Ved et konkursbo har de blant annet hovedansvaret for å ivareta ansatte, leverandører og kunder, og ikke minst sørge for riktig fordeling mellom kreditorene.

– Å bli oppnevnt som bobestyrer kan både være arbeidskrevende, tidkrevende og utfordrende, sier han.

Firmaet bistår også jevnlig boligsammenslutninger som sameier og borettslag. Advokatfirmaet Grindstad & Co stiller høye krav til faglig dyktighet og god oppfølging. Klientene skal være trygge på at de oppnår gode resultater, uansett hvilket fagområde det er snakk om.

– For oss er det viktig at vi er tilgjengelige og pålitelige. Vi er erfarne advokater som er gode til å reflektere, snu og vinkle sakene til klientens beste. Så er det selvsagt sentralt i vår virksomhet at vi leverer til riktig tid og riktig pris, avslutter Knut Olav Seland.

SENTRALT: Advokatfirmaet Grindstad & Co finner du i starten av gågata. Her har de holdt til i mange år.

Kontakt

Adresse
St. Marie gate 96/86, 1706 Sarpsborg

Telefon: +47 69 13 36 00
E-post: [email protected]

Klikk her for hjemmeside

Alle foto: Linn Stangstuen