L  KALT NÆRINGSLIV

Høsten 2022

I vann eller på land:

Tren når det passer deg!

Ønsker du å komme i gang med treningen, men synes det er tøft å ta det første steget? Ta turen innom Family Sports Club Sarpsborg, beliggende på Quality Hotel. Her får du inspirasjon og motivasjon til å komme i gang i et godt treningsmiljø sammen med andre.

Font

ANNONSØRINNHOLD FRA

Det er ingen hemmelighet at regelmessig fysisk aktivitet og trening gir overskudd i hverdagen. Trening har mange positive effekter for både fysisk og psykisk helse, som igjen gir en bedre livskvalitet.

Hos Family Sports Club Sarpsborg står engasjerte og dyktige trenere og instruktører klare til å øke både puls, stryke og fart i form av en rekke treningsmuligheter. Det moderne senteret har alt du trenger for å komme i form – uansett hvilket nivå du er på!

Treningssenteret holder til Quality Hotel i Sarpsborg, i topp moderne lokaler. Som medlem får du et godt treningsmiljø og samhold med andre. Det gjelder for deg som bare ønsker litt mosjon eller for deg som driver idrett på toppnivå. Målet er å skape et senter hvor alle trives – samtidig som du får bevegt (litt) på deg!

– Vi har gått fra å være et lite og intimt senter til å doble arealene våre. Nå har vi absolutt et tilbud for alle, uansett treningsnivå. Hos oss får du garantert en god treningsopplevelse, forteller daglig leder Alexander Eriksen.

I dag står seks heltidsansatte og rundt 20 instruktører og personlige trenere klare til å hjelpe deg på vei mot en sunnere hverdag. For det er ikke til å legge skjul på at regelmessig fysisk aktivitet fører til at livskvaliteten blir bedre. Det gjelder både psykisk velvære og bedre generell fysisk helse.

Vi har absolutt et tilbud for alle, uansett treningsnivå. Hos oss får du garantert en god treningsopplevelse!

Alexander Eriksen, daglig leder

"

Ta steget i dag!

Mange synes det er vanskelig å komme i gang, eller er usikre på hvordan de skal trene. Ta turen innom Family Sports Club Sarpsborg for å få litt inspirasjon. Allerede i resepsjonen vil du se at dette er et sted folk trives, uansett alder. Kaffen er alltid klar og stemningen god.

Blide og kompetente ansatte slår gjerne av en prat og gir deg motivasjon til å melde deg inn. Er du usikker på hvordan du skal trene, har du fri treningshjelp og kan sette opp en time med en personlig trener som lager et program som passer for deg og dine behov, samt sørger for at du trener riktig.

– Aller først må du komme deg hit til oss. De første gangene trenger du ikke være her mer enn i 20 minutter. Det viktigste er jo at du kommer i gang og finner en rutine. Så utvider du antall og lengden på økten etter hvert, sier Alexander.

Når du har pakket bagen og kommet deg på trening, vil du bli overrasket over hvor avhengig du blir av treningen etter hvert. Selvfølgelig vil det komme dager du absoluttikke har lyst, men rutinen (og kroppen) sier at dette er bra for deg!

– Selv toppidrettsutøver har dårlige dager, hvor økten er et slit. Møt opp hos oss og gjør en innsats uansett. Litt er bedre enn ingenting, smiler Alexander.

Alene, men ikke ensom

Synes du det er kjedelig å trene alene, er gruppetimer en utmerket måte å komme i gang på. En dyktig instruktør gir deg veiledning, inspirasjon og motivasjon til å komme deg gjennom økten.

– Vi har et bredt spekter av gruppetimer. Her kan du velge mellom løping, spinning, styrke, aerobic, stramopp, zumba og yoga. I tillegg har vi vannaerobic, noe som vi er ganske alene om her i byen, forteller Alexander.

Gruppetimene varierer mellom 30 til 55 minutter og er tilpasset de fleste treningsnivåer. Fordelen er at du kan utføre økten i eget tempo.

Selv om du ikke har prøvd verken yoga, zumba eller aerobic før, er det ingen grunn til ikke å delta. Du kommer fort inn i programmet og etter få ganger, sitter øvelsene og du gleder deg til neste time.

Gruppetimer:

 • Booty Up
 • Løpetime
 • Yoga Flow
 • Pulsspinn
 • Styrke
 • TRX slyngtrening
 • Vannaerobic
 • Zumba
 • Tabata
 • PT gruppe

MOTIVASJON OG INSTRUKSJON: Rebekka Grøtvedt er i gang med dagens første PT-time. Hun veileder og motiverer underveis.

ENESTE I BYEN: Alexander Eriksen forteller at Family Sports Club Sarpsborg er det eneste treningssenteret i byen som tilbyr vannaerobic. I bakgrunnen er instruktør Nina Lundegård i gang med timen.

Tilpass medlemskapet etter behov

Family Sports Club Sarpsborg tilbyr to medlemskap: Standard og Standard Plus.

Førstnevnte gir deg tilgang til treningsstudio, gruppetimer og veiledning fra kompetente instruktører.

Standard Plus inkluderer i tillegg vannaerobic og tilgang til alle Family Sports Club sine lokaler i Norge. Et utmerket medlemskap for deg som er mye på farten og ønsker å trene mens du er på reisefot.

– Quality Hotel har også et stort og flott Badeland. For 150 kroner ekstra i måneden kan du oppgradere medlemskapet ditt med tilgang hit. Det er det mange av våre medlemmer som gjør siden de kan ta seg dukkert, slappe av i boblebadet eller relax-avdelingen etter endt treningsøkt, forklarer Alexander.

Tren når det passer deg

Family Sports Club er åpent hele året, 365 dager. Dermed kan du legge inn treningsøkten når det passer deg, selv på helligdager.

Treningssenteret er behovet store deler av åpningstiden, men er du en morgenfugl eller liker å svette litt om kvelden, er det fullt mulig. På hverdagene åpner senteret klokken 05:00, og stenger klokken 23:00.

I helgene (lørdag og søndag) er senteret ubemannet og holder åpnet fra 07:00 til 20:00.

En annen fordel er at alle medlemmene har opptil tre timer gratis parkering.

– Hos oss er alle velkomne og du kan trene i et avslappet og hjemmekoselig miljø. Det er helt vanlig at medlemmene møtes i resepsjonen for en gratis kopp kaffe og slår av en prat før eller etter endt økt. Her er det alltid god stemning, avslutter Alexander.

Family Sports Club Sarpsborg

 • Vi holder til på Quality Hotel Grålum.
 • På Family får du en god treningsopplevelse og vi hjelper deg med å nå dine mål.
 • Hos oss får du god service, kompetente og glade ansatte, et velutstyrt senter og gruppetrening.
 • Oppfølging av din trening med treningsveileder er inkludert i medlemskapet.

ET TRENINGSSENTER FOR ALLE: Instruktør Maria Marberg ønsker alle velkommen til Family Sports Club Sarpsborg - et senter for alle.

Kontakt

Adresse
Bjørnstadveien 20, 1712 Grålum

Åpningstider
Mandag - fredag: 05:00 - 23:00
Lørdag - søndag: 07:00 - 20:00

Bemannet
Mandag: 07:30 - 21:00
Tirsdag: 08:30 - 21:00
Onsdag: 07:30 - 21:00
Torsdag: 08:30 - 21:00
Fredag: 07:30 - 21:00

Telefon: 69 11 44 00
E-post: [email protected]

Foto: Linn Stangstuen