L  KALT NÆRINGSLIV

Høsten 2022

Lokale tannleger slår seg sammen:

– Det kommer definitivt pasientene til gode

Oris Dental Sarpsborg samler nå seks lokale tannleger på samme sted. Det gjør klinikken til en av byens sterkeste fagmiljøer innen tannhelse.

ANNONSØRINNHOLD FRA

Tannlegene Prestegaard & Ådalen og Tannlegene Indrevær flyttet nylig inn til Oris Dental Sarpsborg i Kirkegata 63, rett over gaten for Sarpsborg kirke.

– Vi er tre klinikker som har vært i Sarpsborg i omtrent 30 år og som kjenner hverandre godt. Nå skal vi utnytte hverandres kunnskap, innleder Anne-Sophie Indrevær, fagansvarlig for tannlegene ved kjedens avdeling i Sarpsborg.

GODE NYHETER: Anne-Sophie Indrevær er tannlege og fagansvarlig for tannlegene ved Oris Dental Sarpsborg. Hun forteller at det nye samarbeidet garantert vil komme pasientene til gode.

Dette betyr det for deg

I tillegg til alt av vanlig tannbehandling, tilbyr klinikken nå en rekke behandlinger som krever spesiell kompetanse.

– Sammenslåingen gjør at vi får bedre tilgang spesialister, kirurger og tverrfaglig ekspertise som vil heve kompetansen, men det gir også mulighet for umiddelbar konsultasjon for pasienten, forteller Indrevær.

Nyinnflyttede Harald Prestegaard er spesialist i endodonti. Det betyr at han tar seg av tenner som er spesielt vanskelige å rotfylle eller hvor tidligere rotfylling har vært mislykket.

– Sammen skal vi diskutere, bli bedre og finne de beste behandlingene for pasientene våre. Vi kan også sette inn implantater, operere og lage kroner på dagen dersom det er nødvendig. Samarbeidet vil definitivt komme våre pasienter til gode, fortsetter Indrevær.

Hos Oris Dental Sarpsborg møter du erfarne tannleger som virkelig hører deg.

Anne-Sophie Indrevær

"

Oris Dental Sarpsborg

  • Mai 2019 ble Trygg Tannbehandling solgt til Oris Dental, en av landets største tannlegekjeder med over 70 klinikker.
  • Tannlegene Indrevær og Tannlegene Prestegaard & Ådalen ble en del av og flyttet sin praksis til Oris Dental Sarpsborg sommeren 2022.
  • Tilbyr alle typer tannbehandling.
  • Består av flere tannleger med spesialkompetanse.
  • Lokalisert i sentrum av Sarpsborg, med kort avstand til bussterminalen.

FULL KONTROLL: Klinikk-koordinator Stine Pettersen passer på at alt går som det skal hos Oris Dental Sarpsborg. Her møtes du alltid med et smil.

– Opptatt av pasientene

Hun legger imidlertid ikke skjul på viktigheten av å ta godt vare på pasientene.

På klinikken skal du få tannbehandling av ypperste kvalitet i trygge og trivelige rammer.

– Det viktigste er det vi kaller for pasientreisen. Den starter når du ringer til klinikken og er ferdig når du går ut døren etter siste behandling. Du skal føle deg sett, hørt og ivaretatt hele veien, poengterer hun.

I TRYGGE HENDER: Klinikkleder Therese Okland får sjekket tennene av tannlege Sondre Ådalen og tannhelsesekretær Faeze Jalalifar.

Trygg hos tannlegen

Noen lider av sterk angst for tannbehandling, på fagspråket kalt odontofobi. Indrevær sier de har god erfaring med å håndtere pasienter med redsel eller skrekk.

– Det er normalt å grue seg litt til tannlegebesøket, men for noen er angsten såpass sterk at de utsetter, eller rett og slett dropper å gå til tannlegen. Tennene er det eneste på kroppen som ikke kan reparere seg selv. Dermed vil problemene bare vokse seg større, forklarer hun.

På klinikken kan du få en beroliggende tablett, men tannlegene på Oris Dental fokuserer mer på den psykologiske biten.

– Det handler om å bygge tillit. Vi bruker mye tid på å snakke med pasientene slik at de føler seg trygge, forteller Indrevær.

Selv om et tannlegebesøk ikke er årets høydepunkt, anbefaler hun deg likevel å dra til tannlegen minst en gang i året. Et annet råd for en bedre tannhelse, er å begrense sukkerinntaket.

– Spar godteriet til lørdag. Sukker blir hull. Vi behandler mye syreskader fra drikker som juice og brus. Selv om du ikke kjenner at du har hull, kan det godt hende at du har det. Det lønner seg å oppdage det tidlig nok, slik at du slipper rotfylling.

Hun anbefaler også tannpuss to ganger om dagen, tanntråd helst hver dag og flourtabletter/munnskyll dersom du opplever munntørrhet på grunn av medisiner.

Tannlegene Andrea Marie Andersen (t.v.) og tannhelsesekretær Caroline Winther.

Moderne og oppdatert

Klinikken i Kirkegata 63 er en nyoppusset klinikk med nye og gode teknologiske løsninger.

– Ved å være en del av Oris Dental, får vi tilgang til et faglig sterkt fellesskap og dyktige spesialister. Vi holder oss oppdatert på alt innen fag og teknologi, og sørger alltid for å tilby markedets beste behandlingsalternativer for pasienten.

En av behandlingene som trender nå, er Invisalign, en nesten usynlig skinne som regulerer tennene dine på kortere tid enn ved tradisjonell tannregulering.

– Dette har blitt veldig populært blant voksne som ønsker å endre på skjeve tenner eller feil bitt, forteller Indrevær og ønsker alle velkommen til klinikken for en titt eller en prat.

Kontakt

Adresse
Kirkegata 63, 1721 Sarpsborg

Åpningstider
Mandag - fredag: 07:00 - 15:00

Telefon: 69 13 09 30
E-post: [email protected]

Alle foto: Linn Stangstuen