BYGGMAGASINET

Dyktige elektrikere spiller på den gode lagfølelsen

For Utne Elektro er alle oppdrag like viktige. Uansett jobb er de dyktige og lagorienterte elektrikerne raskt på banen. Sammen har de ett mål for øye – å levere et resultat kunden blir fornøyd med.

Font

ANNONSØRINNHOLD FRA

Selskapet så dagens lys i 2019, med nåværende daglig leder og autorisert installatør Tor Egil Utne som gründer.

Derfra ekspanderte det med innkjøp av servicebil og voksende oppdragsmengde, fram til dagens fem ansatte, som blant annet inkluderer partner og elektriker Svein Åge Zimmermann.

Daglig leder Utne forteller at firmaet tilbyr sine tjenester i Sarpsborg, samt i alle byene i det som tidligere het Østfold.

– Vi leverer alt av elektrotjenester til private og bedrifter. I tillegg ønsker vi oss gjerne flere kunder i industrien, siden vi har erfaring også derfra. Selv har jeg jobbet for Norske Skog i Tyskland, mens Svein Åge har bakgrunn fra prosjektgjennomføring og fra industrien, sier Tor Egil.

Fornøyde kunder deler gjerne sine erfaringer. Positiv omtale via jungeltelegrafen kan være vel så bra som en flott annonse.

Tor Egil Utne, daglig leder

"

Løser det meste for de fleste

Utne Elektro har både kompetanse og erfaring som gjør det mulig å tilby elektrotjenester i tråd med ulike kunders ønsker og behov.

– Det kan være i forbindelse med alt fra oppføring av nybygg til ombygging og oppussing. Enten det er snakk om næringsbygg, eneboliger, hytter, garasjer eller andre byggeprosjekter, sier Tor Egil.

Han forteller at de også leverer tjenester i forbindelse med ladestasjon for elbil, oppgradering og service av sikringsskap, oppussing av kjøkken og bad, løpende vedlikehold, bytte fra lysstoffrør til LED, ventilasjon og varmestyring.

– I tillegg tar vi industrirelaterte oppdrag som nybygg, fornyelser, installasjoner i følge med prosessforbedringer, trekking av kabler, samt montering og vedlikehold av maskiner og utstyr, sier han.

Utne Elektro AS

  • Etablert i 2019 av Tor Egil Utne.

  • Fem ansatte med bred samlet erfaring fra elektrobransjen.

  • Lokalisert i Sarpsborg, men dekker alle byene i det tidligere Østfold.

  • Utfører alt innen elektrotjenester til privat, næring og industri.

KLAR TIL DYST: Utne Elektro består av fem dyktige menn, som vet hvordan de skal gjøre kunden fornøyd. Tor Egil Utne (f.v.), Harun Susnjar, Emil Stålborg Gustavsen, Svein Åge Zimmermann og Mathias Johansen.

Vær tidlig ute!

Dersom du som privatperson eller firma har prosjektplaner, har Tor Egil en klar anbefaling om å ta kontakt så tidlig som mulig.

– Da kan vi allerede i starten bistå med vår kunnskap om ulike løsninger, og dermed forebygge eventuelle overraskelser i byggeprosessen. I praksis vil kunden da kunne spare tid, noe som igjen kan bidra til et mer kostnadseffektivt prosjekt, mener han.

Utviklingsstrategien til firmaet går blant annet ut på å tilrettelegge for fagrelevant opplæring ved å tilby læreplasser til kommende, kompetente elektrikere.

– For kunden innebærer dette en forsikring om høy kvalitet på de tjenestene vi leverer, siden de ansatte før fullført fagbrev har gjennomgått en intern kvalitetskontroll i læretiden, sier Tor Egil.

De små detaljene er viktige for helhetsinntrykket, og er noe kundene våre setter stor pris på.

Tor Egil Utne

"

Mer enn du forventer

Daglig leder Tor Egil forteller om høflige, serviceinnstilte og strukturerte medarbeidere som gjør sitt ytterste for å imøtegå – eller kanskje til og med overgå – kundens forventninger.

– God kundeservice og ikke minst høy kvalitet på utført jobb er alfa og omega. Fornøyde kunder deler gjerne erfaringer, og positiv omtale via jungeltelegrafen kan være vel så bra som en flott annonse, mener han.

Når jobben er ferdig, har Tor Egil og kollegene en innarbeidet rutine med å rydde etter seg. Da tar de frem støvsugeren og ordner opp slik at kunden slipper merarbeid.

– De små detaljene er viktige for helhetsinntrykket, og er noe kundene våre setter stor pris på, sier Tor Egil.

Motor vehicle, Automotive tire, High-visibility clothing, Workwear, Hood, Tree

ELEKTRISK STEMNING: Det er alltid elektrisk stemning når gutta i Utne Elektro er på jobb, uansett oppdrag.

Den gode lagfølelsen

I Utne Elektro jobber de kontinuerlig med intern teambygging for å bidra til godt samarbeid, stor grad av lagfølelse og godt humør.

Som daglig leder er Tor Egil overbevist om at dette har stor betydning, også for kundene.

– Det er noe som blir lagt merke til. Når kunden ser at vi ankommer som et sammensveiset team, gir det en følelse av å være i trygge hender. Det blir dessuten mye trivelige å være på jobb når man går godt overens med kollegene, mener han.

For øvrig er den gode lagfølelsen også noe Utne Elektro bruker til å engasjere seg i lokalmiljøet, blant annet som sponsor for Sarpsborg Fotballklubb, Borgen IL og IL Sparta Ishockey Elite.

Kontakt

Adresse
Bryggeriveien 3
1727 Sarpsborg

Åpningstider
Mandag - fredag: 08:00 - 18:00

Telefon
464 09 265

E-post
post@utneelektro.no

Ber jenter velge utradisjonelt

østfold
rør

Land vehicle, Automotive tire, Sky, Wheel, Cloud, Car, Asphalt

Nytt kjøkken til gunstig pris

kjøkkenfornyeren østfold

Automotive design, Glasses, Workwear, Wood, Engineer