Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Sitter du i stua her, sitter du over alle andre

Annonse fra Privatmegleren

Den gamle ærverdige Bankgården, midt i hjertet av Sarpsborg, forvandles nå til moderne og store leiligheter med byens beste utsikt.

Her kan du bo høyt: Peter Linnerud, Ole Christian Arntsen, Martin Stangeland tror leilighetene vil være svært populære. (Foto: Stein Ove Korneliussen)

Du har nå mulighetene til å skaffe deg en leilighet med byens beste utsikt. Fra stua kan man nemlig se utover byen og landskapet med Glomma som skjærer seg gjennom Raryggen ved Sarpefossen.

– Bankgården er den høyeste bygningen i sentrum, og du sitter bokstavelig talt over alle andre, sier eiendomsmegler Ole Christian Arntsen hos PrivatMegleren Sarpsborg.

Store balkonger

Bygget renoveres og forvandles nå til 30 moderne to- til fireroms leiligheter i størrelser fra 44 til 134 kvadrat. I bygningens 2. og 3. etasje blir de gamle næringslokalene til 21 nye leiligheter. De åtte eksisterende leilighetene i 4.-7. etasje vil bli moderne, og i 8. etasje blir det en helt ny og flott toppleilighet.

Lekkert: Leilighetene i Bankgården blir utrolig lekre. (Foto: Privatmegleren)

– Alle leilighetene over fjerde etasje får romslige balkonger på 8 kvadratmeter. I 4. etasje får leilighetene takterrasse på over 60 m2. Mens toppleiligheten får takterrasse på 50 kvadratmeter, forteller Martin Stangeland, også han boligmegler hos PrivatMegleren Sarpsborg.

Mange i Sarpsborg har et forhold til Bankgården. DnB holder til i første etasje fremdeles. I tillegg har det vært kafé her, i tillegg til lege og tannlege og diverse andre virksomheter.

– Det er jo et gammelt bankbygg, og jeg tror ikke det finnes en mer solid bygning i hele byen. Veggene er tykke og solide, sier eier og utbygger Peter Linnerud.

Bankgården er den høyeste bygningen i sentrum, og du sitter bokstavelig talt over alle andre.

Ole Christian Arntsen, eiendomsmegler

Glem vedlikehold, oppussing og høye strømpriser

Solid bygg: Bankgården er trolig et av byens mest solide bygg med sine tykke vegger. (Foto: Privatmegleren)

Et tidløst kvalitetskjøkken fra ALNO med integrerte hvitevarer blir satt inn i alle kjøkken. Badet får downlights, gulvvarme, og flislagt gulv og vegger. Alle andre rom får eikeparkett og malt gips på veggene.

Med moderne standard, fleksible løsninger og moderne ventilasjon slipper du å tenke på vedlikehold, oppussing og høye strømpriser.

– Leilighetene blir tilknyttet fjernvarmeanlegg, og de får såkalt balansert ventilasjon. Det gir boligene behagelig komfort, sier Arntsen.

Hobbyrom, heis og peis

Hver leilighet får bod og mulighet til å kjøpe parkeringsplass i kjelleren, med heis hele veien. Det vil også bli etablert et hobbyrom som beboerne kan benytte seg av.

Leilighetene fra fjerde til syvende etasje er mellom 105 og 120 kvadrat, mens toppleiligheten er på 134 kvadratmeter. Alle disse leilighetene har installert peis.

Her bor du midt i sentrum med kort avstand til torget og direkte tilgang til alt byen har å by på – både kino, treningssenter, restauranter og kjøpesenter. For deg som er opptatt av friluftsliv ligger det flere flotte turområder i nærheten.

Velkommen på visning

Hver tirsdag kl. 15.00-17.00. (ikke 1. mai)

Lørdag 5. mai kl. 12.00-14.00.

Sjekk den flotte utsikten over Sarpsborg by!

Upåklagelig: Utsikten fra byens høyeste hus er helt klart upåklagelig. (Foto: Privatmegleren)
Redaksjonen i Sarpsborg Arbeiderblad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet