Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Vakker frisyre til bryllupsdagen

Annonse fra Paviljongen Frisør

Nedtellingen til den store dagen har begynt. Som brud har du sikkert mange tanker om den perfekte frisyren. Paviljongen Frisør hjelper deg med å oppfylle drømmen.

Adresse
Skjebergveien 23, 1739 Borgenhaugen

Åpningstider
Mandag – onsdag: 09:00 – 16:00
Torsdag: 09:00 – 18:00
Fredag: 09:00 – 16:00
Lørdag: 09:00 – 15:00

Det er din stil og personlighet som gjelder den dagen du er brud. Sørg for at frisyren fremhever dette. Det at du er storfornøyd med hår og sminke den dagen du gifter deg vil gjenspeiles i din utstråling som brud.

Paviljongens Frisør har dyktige og serviceinnstilte frisører som kan faget sitt. Vi står klare med saks, børste, farge og hårføner slik at vi kan gi deg det beste resultatet på bryllupsdagen!

Tiden før bryllupet er ofte hektisk og kan virke stressende med tanke på all planleggingen.
Det er mange viktige beslutninger å ta, og valg av frisør er én av dem. Du ønsker jo at din utvalgte skal miste pusten av beundring når du går nedover kirkegulvet. 

Kanskje har du allerede en idé om hvordan frisyren skal være den dagen du gifter deg.
Ta gjerne med deg et bilde slik at vi vet akkurat hva du vil ha. På den måten kan vi nøye planlegge oppsett og frisyre, slik at begge parter er godt forberedt til den store dagen.

Vi kommer gjerne med råd og tips om hva som vil passe deg.

Paviljongen Frisør tilbyr klipp, farge, oppsett og makeup for både brud og forlover.

Brudgommen skal også føle seg vel på den store dagen. Vi klipper og styler brudgommen og hans forlover også.

Paviljongen Frisør sørger for et vakkert hår og makeup på bryllupsdagen! 

Paviljongen Frisør

• Vi utfører det meste innen hårpleie for dame, herre og barn.

• Dameklipp, herreklipp, farger/striper, permanent, oppsett og brudepynt.

• Hos oss finner du dyktige frisører i et godt miljø.

• Vi er oppdaterte på kurs, profesjonelle og serviceinnstilte. 

Redaksjonen i Sarpsborg Arbeiderblad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet