Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

– En drømmejobb for en som har bakgrunn som mekaniker

Fjernvarme er et miljøvennlig energisystem i vekst. Nå søker Østfold Energi etter en driftstekniker som setter pris på en variert hverdag.

Annonsørinnhold fra

Om stillingen

Arbeidsgiver: Østfold Energi

Stillingstittel: Driftstekniker

Frist: 18. februar 2019

Varighet: Fast

SØK HER!

– Det er en veldig variert jobb fordi vi har så mange ulike tekniske anlegg. Alt fra varmepumper og flisfyringsanlegg til avfallsforbrenning, elkjeler og biodieselkjeler. For en med mekanisk bakgrunn er det en drømmejobb, fordi man kommer borti så mange ulike utfordringer, sier Egil Erstad, prosjektutvikler i fjernvarmeavdelingen til Østfold Energi.

Nysgjerrig? Les mer og søk her!

Fjernvarme er en viktig del av fornybarsatsingen til Østfold Energi. Nå søker de etter en driftstekniker, som får jobbe med varierte oppgaver innen overvåking, drift og vedlikehold av varmesentraler, fjernvarmenett og kundesentraler i Østfold.

Utviklende: - Østfold Energi har et eget program for digitalisering og kontinuerlig forbedring har stort fokus hos oss, sier varmesjef Johnny Pedersen.

Godt og tett fagmiljø

Selskapet produserer og leverer fjernvarme over store deler av Østfold. Varmeproduksjonen sparer miljøet for cirka 20.000 tonn CO 2 -utslipp i året og generer inntekter til eierkommunene og fylkeskommunen. 

Driftssentralen er lokalisert i Rakkestad, og herfra overvåkes og styres samtlige seks fjernvarmeanlegg.

– Personen vi søker etter må like å ta og få ansvar. Det er mye selvstendig arbeid, men du vil være en del av et team på fem personer. Det er et godt og tett fagmiljø, som er både sosialt og hyggelig. Jobber du i Østfold Energi blir du tatt godt vare på, sier varmesjef Johnny Pedersen.

Godt miljø: Østfold Energi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø med konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og personalforsikringer.

Nysgjerrig? Les mer og søk her!

Engasjement og innstilling viktig

Fordi det er kort responstid når man har vakt, er det en fordel om søkeren ikke bor så langt unna anleggene, som ligger i Mysen, Rakkestad og Sarpsborg.

– Vedkommende bør også ha fagbrev, primært innen mekaniske fag, og 5 til 10 års mekanisk erfaring. Men utover det handler det mye om personlighet og innstilling. Har du engasjement og interesse for jobben, og i tillegg er positiv og selvstendig, vil du trives godt hos oss, sier Pedersen.

Er du nysgjerrig? Søk på stillingen her!

Om Østfold Energi

Østfold Energi er en offentlig eid produsent av fornybar energi fra vann, varme og vind.  

"Vi er til for å skape fornybar energi til en verden som trenger det, og gi langsiktig verdi til eierne våre og lokalsamfunnene vi er engasjert i". 

Teller i dag 54 ansatte som i 2017 omsatte for 570 millioner kroner, og produserte to prosent av Norges fornybare energi. 

Det meste kommer fra heleide og deleide vannkraftverk på Vestlandet, i Nord- Norge og Østfold.  Østfold Energi har også seks fjernvarmeanlegg i Østfold, og er deleiere i to vindparker på Vestlandet. 

Selskapet jobber med med forretningsutvikling og innovasjon for å skape nye inntekter i det grønne skiftet. Blant annet har Østfold Energi vært med på å bygge opp Zephyr - Norges største vindkraftutvikler.

Del artikkelen på Facebook