Annonsørinnhold i samarbeid med Gusto MaxiMat/Nordby

Hva er dette?

 
 

– Her selges det over 70.000 rekesmørbrød hvert år

De høye rekesmørbrødene har blitt Gusto/MaxiMat Nordbys signaturrett, og på det meste omsettes over 300 av dem per dag.

Annonsørinnhold i samarbeid med Gusto MaxiMat/Nordby

Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at du her får et gedigent rekesmørbrød til den nette summen av 69,90 svenske kroner. I tillegg får du kaffe eller en boks brus på kjøpet!

 

Les også: Hvert år selges flere tonn andebryst til sultne nordmenn

Enormt utvalg

Rekesmørbrødet er imidlertid bare ett eksempel på hva du får i Gusto/MaxiMat Nordby sin delikatesseavdeling rett utenfor kassene. Har kan du velge i alt hva hjertet og gane skulle begjære av middager, lunsjtallerkener, takeaway og fastfood. Og du kan sitte ned og nyte maten og en kopp kaffe, om du ønsker det.

– Jo, det er mange som avslutter handleturen på MaxiMat Nordby her hos oss, og de fleste som er innom for første gang blir svært overrasket både over det brede utvalget og den høye kvaliteten, sier Gusto/MaxiMat Nordbys avdelingsleder og sjefskokk Markus Åhrman – som har lang erfaring i restaurantbransjen.

Markus viser oss et bredt utvalg ferdige lunsjretter på over 600 gram til mellom 45 og 55 svenske kroner: Spagetti carbonara, pytt i panne, biff stroganoff, biffsnadder, Thai-retter og lapskaus, for å nevne noen av godbitene som er tilberedt og pakket i kjøkkenet.

Et helt måltid for to småsultne, klar til å varmes opp i mikroen. Ikke rart de har fått (norske) bein å gå på.

– Vi snakker om et salg på 800-1000 slike retter i uka, sier han.

 

Les også: Slik imponerer du grillgjestene dine!

Tilgang til alle råvarer

At kvaliteten er høy, prisene lave og utvalget enormt, har sin naturlige forklaring. Markus og hans team rår nemlig over alle råvarene og alle produktene du finner i Gusto/MaxiMat Nordby sitt butikkareal på drøyt 4500 kvadratmeter. Vi snakker da om en av de aller største aktørene innen dagligvarehandel i Sverige!

Her er alt håndlaget, ferskt og uten tilsetningsstoffer.

– I Gusto/MaxiMat Nordby får du personlig hjelp til å finne dine favoritter. Vi tilbereder våre egne salater, sauser, smaker og tilbehør. Vi følger trender og justerer menyen etter hvilke råvarer som er tilgjengelige – og vi elsker å finne nye, annerledes og interessante retter. Her finner du lekre delikatesser fra hele verden!

 

Catering

Stadig flere nordmenn blir også oppmerksomme på cateringtilbudet til Gusto/MaxiMat Nordby. Delikatesseavdelingen har et bredt utvalg både innen koldtbord, buffé, ostefat, gryter og supper. Markus merker stor pågang på catering for tiden, hvor selskapelighetene nærmest står i kø.

Her er det enkelt å sikre gourmetmat selv til store selskaper – til en svært hyggelig pris!

– Vi har et stort apparat av dyktige medarbeidere. Det gjør at vi kan snu oss raskt rundt og operere med korte leveringsfrister. Vi strekker oss langt for at våre kunder skal være fornøyde, sier han.

Gusto MaxiMat/Nordby

Del artikkelen på Facebook