Annonsørinnhold fra Block Watne Østfold

Hva er dette?

13 nye boliger lagt ut - Flere velger å flytte hjem fra Oslo og til Bjørnstad

Siden gravingen begynte i 2016 har Block Watne solgt hele 76 boenheter på Bjørnstad. Nå er det endelig lagt ut nye eneboliger i kjede for salg!

Annonsørinnhold fra

Akkurat nå er det aktuelle området på Bjørnstadtunet en stor slette med mange jordhauger spredt rundt. Gravingen og forberedelsene er i full gang på stedet som om kort tid skal romme 26 eneboliger i kjede. De første 13 er nå lagt ut for salg. 

– Planen er å begynne snekringen i oktober, forteller salgskonsulent Berit Sandberg mens hun fornøyd viser oss rundt på området. 

Ivrig: Berit Sandberg er salgskonsulent på Bjørnstad-prosjektet, og er ivrig når hun viser oss rundt på området der 26 eneboliger i kjede snart skal bygges.

Før 2016 var det store området rett ved Inspiria folketomme kornåkre. Nå huser det familier, par og enslige av alle slag, og det yrer av liv. Og flere skal det bli, for området har vist seg å være svært populært. 

– Bjørnstad er egentlig et helt perfekt sted å bo, mener Berit.

– Her har man nærhet til E6 og sykehuset, man har flere barnehager og skoler i kort avstand, og man bor sentralt samtidig som det føles landlig. 

Nysgjerrig på Bjørnstad?
Klikk her for å lese mer om boligprosjektet.

Flytter hjem igjen - valgte Bjørnstad

Pakker sammen og flytter hjem: Familien Lund har nå bodd i leilighet i Oslo lenge nok, og flytter hjem til Sarpsborg og Bjørnstad.

Berit forteller at det er flere "hjemflyttere" som har valgt seg Bjørnstad. Cathrine og Didrik Lund er blant dem.

– Vi har bodd i Oslo i mange år, og det har ligget litt i kortene at vi ønsket å flytte hjemover på et tidspunkt. Nå har vi to barn, og den eldste skal snart begynne på skolen, så da bestemte vi oss for at det var på tide å lande på hvor vi skulle bo, smiler Cathrine.

Hun er opprinnelig fra Fredrikstad, mens mannen Didrik er fra Sarpsborg. Sammen har de to barn, Bendik på fem år, og Frida på to. Didrik skal fortsette i jobben sin i Oslo, og derfor var nærhet til E6 en av punktene som var viktig for familien når de skulle velge bosted.

– Vi har snust på både hus og tomter i Grålum-området lenge, fordi vi ser at dette er et område i stor vekst og utvikling. Så dukket Bjørnstad-prosjektet opp, og det var en veldig bra miks av mange ting - blant annet bra beliggenhet og perfekt ferdigstillelse-dato, forteller hun.

Tre soverom og stor terrasse

To boligtyper skal nå settes opp på Bjørnstad - hustype Dalen og hustype Kollen. Det er eneboliger i kjede, med en carport mellom husene. 

– Alle hustypene har tre soverom og store terrasser over carport. Forskjellen mellom dem er hovedsaklig om man har stue og kjøkken i første eller andre etasje, forklarer Berit Sandberg. 

Alle Block Watnes boliger kommer med stilren kvalitetsinnredning fra HTH, hvitevarer fra Bosch og ellers høy kvalitet i alle ledd. Boligene bygges opp "fra scratch" på området, spiker for spiker, av Block Watnes fantastiske snekkere. 

Les mer om hustypene og prosjektet her!

Enebolig i kjede: Slik vil de nye eneboligene i kjede se ut. Eneboligene har carport mellom seg, og en fin terrasse på taket av hver.

Romslige: Eneboligene kommer i to hustyper, begge med tre soverom.

Bygges på stedet: Alle Block Watnes boliger bygges opp planke for planke av erfarne snekker-team. Slik er du sikret kvalitet og solide hus.

Koselig nabolag: Bjørnstadtunet har blitt svært populært, og nabolaget vil bli lagt opp på en familievennlig måte med gressplener, lekeplasser og rolige veier.

Familieliv: Alt er lagt til rette for at små og store skal trives på Bjørnstadtunet.

Det skal bygges flere leiligheter på Bjørnstadtunet.

Det skal bygges flere leiligheter på Bjørnstadtunet.

I en av disse eneboligene skal familien Lund flytte inn i sommer. På området til venstre skal det nå bygges 26 eneboliger i kjede.

Området vil bli svært familievennlig, med fine lekeplasser og nærhet til flere barnehager og skoler.


Føles trygt å kjøpe av Block Watne

Familieliv: Cathrine og familien gleder seg til å bo nærmere familien og til å få mer boltreplass for de to små barna.

Familien Lund har nå solgt sin leilighet i Oslo og i løpet av sommeren vil de installere seg i sin splitter nye enebolig på Bjørnstadtunet. 

– Hvordan oppleves det å kjøpe bolig før den en gang er bygget?

– Faktisk er dette tredje gang vi kjøper bolig på tegning, ler Cathrine.

– Vi liker godt tanken på at alt er nytt og holder den gode standarden man har i dag. Da vet vi hva vi får med tanke på inneklima, sikkerhet og at "alt er på stell". Hverdagen er hektisk nok som den er, så det er viktig for oss å slippe å bekymre oss for vedlikehold med det første.

Selv om det er tredje gang familien skal flytte til ny bolig kjøpt på tegning, så er det første gang dette er gjennom Block Watne.

– Det føles veldig trygt å kjøpe bolig gjennom et så godt etablert selskap. De er veldig profesjonelle, forsikrer hun.

Finn din Block Watne-bolig her.

Del artikkelen på Facebook