Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Bruker farger som kjærlighetserklæring til Sarpsborg

Citroën-forhandler Ulf R. Johannesen mener Sarpsborg surfer på en bølge av positivitet. Nå pusser bilbutikken opp en traust sentrumsvegg for bidra til festen.

Annonsørinnhold fra

– Det er en gryende optimisme her i byen, slår Ulf R. Johannesen hos Bertel O. Steen fast.

Han nevner den flotte byhagen i Østre bydel som et godt eksempel som bidrar til optimismen.

– Det er helt fantastisk med sånne tiltak. Folk i Sarpsborg har et ønske om å få til ting og det gir resultater, mener Johannesen.

Jaktet grå vegg som skulle friskes opp

Citroën skiller seg ut, og det var herfra Johannesen og flere Citroën-forhandlere med ham, hentet inspirasjon for å bidra til en mer fargerik by.

– Nå som vi har så mye flott å glede oss over her i Sarpsborg, er det fint å kunne komme med et lite bidrag til festen, smiler bypatrioten lurt.

Citroën-forhandler Ulf R. Johannesen

Derfor har Johannessen nå funnet en kjedelig, grå sentrumsvegg. Den skal males i en frisk farge av malermestere.

– Vi har forhørt oss med alt fra Riksantikvaren til Sarpsborg kommune om det bygget vi skal friske opp, og det er bare positivitet fra ende til annen.

Akkurat hvilken vegg det er snakk om, er foreløpig hemmelig, så man må vente spent til resultatet er klart.

– Dette blir vår måte å si at vi er glad i byen, fortsetter han.

Håper å inspirere andre

I lys av stuntet synes Johannessen det ville vært koselig om det blomstrer opp en ekstra dugnadsånd blant folk i Sarpsborg.

– Det er ikke noe som er hyggeligere enn om vårt lille bidrag vil inspirere andre til å ta opp kampen mot det grå i hverdagen. Alle kan delta på sin måte, påpeker han.

– Jeg tror det gjør noe med oss mennesker at det er litt friske farger, og ikke gråtonede industribygg. Det skaper liv, forteller Johannesen.

Dette blir vår måte å si at vi er glad i byen.

Ulf R. Johannesen, Citroën-forhandler og daglig leder på Bertel O. Steen Sarpsborg

Aldri gjort noe lignende

Til vanlig er Bertel O. Steen en ivrig sponsor av en rekke lokale klubber og lag. Dette blir en annerledes måte å gi tilbake til byens innbyggere.

– Vi er med i bybildet ellers, men dette blir på en helt ny måte og jeg håper det blir godt mottatt av byens innbyggere.

Del artikkelen på Facebook