Annonsørinnhold i samarbeid med Strai Kjøkken

Hva er dette?

 
 

Her banker hjertet for interiør

Hos Strai Kjøkken jobber de hver dag for å skape et kjøkken som passer kundens ønsker og behov.

Annonsørinnhold i samarbeid med Strai Kjøkken

Strai Kjøkken

 – Vi har solgt Strai her siden vi åpnet i 1993 og i 2004 ble Østlandske Interiør solgt til Strai Trevarefabrikk,  sier daglig leder Ann Karin Beck Hansen. 

Butikken i Tuneveien består i dag av fire flotte damer med brennende lidenskap for interiør. Med interiørkompetanse fra både Trondheim og Dublin skiller damene seg fra mengden. 

– Vi tegner kjøkken, bad og garderobe etter en behovsanalyse med kunden. Vi opplever ofte at kunder kommer tilbake til oss når de flytter inn i nye boliger for å handle kjøkken nummer to. Fornøyde kunder er det vi lever av, slår hun fast.

– Det finnes utallige muligheter og vi har markedets største utvalg i fronter og farger. Vi er interiørarkitekter, så vi kan veilede kunden innenfor farge, materiale og funksjonelle løsninger.

Interiøret bør passe personene som skal ha det

Moderne og stilrene kjøkken er populært nå, ifølge damene på Strai Kjøkken.

– Det er mer funkishus og stramme leiligheter med åpne, luftige løsninger, men det selges fortsatt mest klassiske kjøkken. Interiøret bør stå i stil til huset eller leiligheten og menneskene som bor der, sier Ann Karin, som blant annet er med i produktutviklingsgruppen hos Strai.

Leverte kjøkken til interiørbevisst toppblogger

Hos Strai bidrar de med hjelp til hele prosjektet. Alt fra kontrollmåling hjemme hos kunden til levering og montering.

– Vi kan stille med både maler, elektriker, rørleggere og proffmontasje, forteller Ann Karin fornøyd.

– Vi har blant annet levert Strai-kjøkken til Caroline Berg Eriksen (også kjent som Fotballfrue) som på bloggen fronter våre produkter, med bilder fra montering til ferdig produkt. Vi syns det er fint når kundene kan se våre produkter integrert i hjemmet.

 

172 kjøkken

Vår største prosjekt så langt er Tindlund Park med hele 172 leiligheter, som vi skal levere flotte Strai-kjøkken til, smiler Ann Karin.

Et annet prosjekt er de flotte rekkehusene på Lande Gård i Råkilveien, hvor Strai Kjøkken leverer både bad, kjøkken og garderober. I en slik setting tror Ann Karin at det er viktig å være tilgjengelig for boligkjøperne.

– For oss er det veldig positivt å være lokale, sier Ann Karin.

– Det er lett for kunden å komme innom butikken og få tilvalg. Vi er der for kunden hele veien, noe som skaper trygghet, fortsetter hun.

Verdsetter du interiør, norsk kvalitet, samt trygge og erfarne interiørkonsulenter, så er Strai veien å gå. De har nå 12 egeneide butikker i Norge, samt 10 utenforstående forhandlere.

 

Har kjøkken for alle livsfaser

I lokalene til Strai i Tuneveien finner du mange forskjellige farger og modeller av både kjøkken, bad og garderober.

– Det er veldig unikt å ha den kvaliteten og bredden som vi har, samt gode innovative løsninger, sier Ann Karin.

Med 30 års bruksgaranti og produksjon som stammer så langt tilbake som til 1929, er de godt rustet til å ta imot kunder i alle livets faser.

– De fleste legger mye penger i kjøkkenet sitt og det er så klart en trygghet å velge et bunnsolid, norsk firma, avslutter daglig leder.

Del artikkelen på Facebook