Annonsørinnhold fra Canal Digital

Hva er dette?

 
 

Her er barnas TV-meny

Selv aktive barn som løper i skogen, treffer venner, bader og ror i båten, trenger iblant rolige stunder. Ida (10) og Linnea (13) storkoser seg med å se på favorittprogrammene sine sammen.

Annonsørinnhold fra Canal Digital

Alle som har barn, småsøsken eller kanskje nieser eller nevøer vet at familiens yngste ser mye tv. Gjerne samme episode eller film om og om igjen. Og om igjen. 

Søstrene Ida (10) og Linnea (13) er ingen unntak fra regelen, selv om de er svært aktive jenter. Når de er på hytta med foreldrene Lene Takelund og Pål André Czwartek elsker de å være ute.

– Vi er mye ute i båten sammen med vennene våre som bor på hyttene rundt her. Èn gang rodde jeg over til Søndre Karlsøy, forteller Linnea.

– Ja, det blåste så mye at hver gang du måtte ta en pause så drev du tilbake den veien du kom fra, ler pappa Pål André. 

Les også: Pål André Czwartek og familien lever det gode livet på hytta

Enkel glede: De to søstrene synes det er ekstra stas når de kan legge seg på stuegulvet. I blant lager de også hytte av stoler, pledd og puter.

Nickelodeon er favoritten

Jentene fniser og erter hverandre der de sitter i sofaen. Store deler av sommeren tilbringes her, på hytta på Ullerøy. Hytta har vært i familien i generasjoner, helt fra tipp-oldefaren til jentene rodde ut hit hele veien fra Sannesund og spurte bonden om å få festetomt. 

Utenfor vinduene kan man se utover på både søndre og nordre Karlsøy. På skjermen i stua ruller favorittkanalen - Nickelodeon. Jentene har en liten pause inne.

– Jeg liker å se på mye forskjellig. Når vi ser på tv sammen ser vi ofte på Sam & cat, Svampebob Firkant og Henry Danger, sier Linnea.

– Og Thunderman, skyter lillesøster Ida inn.

Nå kan du få tv på hytta og slippe å betale når du ikke er der. Sjekk ut Canal Digitals hyttetilbud her!

Snacks må til: – Åå, nam! Kan jeg ta? spør Ida når hun oppdager hva mamma Lene disker opp med.

Naturlig del av hverdag og ferie

TV-tittingen er en naturlig del av hverdag og ferie for jentene. For selv om de er aktive barn som løper i skogen, treffer venner, bader og ror i båten, så trenger man iblant rolige stunder.

– På morgenen, når jeg har stått opp, så liker jeg å se på sånne serier som for eksempel Alligatorjegerne og Grensevaktene. Det synes jeg er kult, forteller Linnea. 

Klikk her for å sjekke ut hytteløsningen til Canal Digital Satelitt!

Naturlig del: Selv for aktive barn er TV en naturlig del av hverdagen, både hjemme og på hytta.

– Vil se TV når det passer oss

Pappa Pål André kan fortelle at valget av TV-leverandør i sin tid ikke var vanskelig.

– Vi har hatt Canal Digital lenge. Det var det aller beste alternativet da vi bygde hus for lenge siden. Siden har vi vært veldig fornøyde, sier han.

Familien bruker mobilen eller nettbrettet hvis TV-skjermen er opptatt eller de ikke er i stua. Hjemme har de flere TV-er. 

– Vi vil jo se TV når det passer oss. Den tiden da man måtte hjem innen klokka 19 fordi programmet begynner er forbi, smiler mamma Lene.  

Canal Digital

Del artikkelen på Facebook