Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Her kan du flytte inn allerede neste år

Halvparten av leilighetene er allerede solgt, og til våren blir det byggestart. Terje Nicolaysen og Knut Berg er kjempeklar for å sette spaden i jorda på Moenskogen.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Vi møter Terje Nicolaysen fra Frigaard Eiendom og Knut Berg fra Metacon på Moenskogen en vinterdag med friske ti minusgrader. Frostrøyken står ut av munnen i dag, men de to ser fremover mot vårlige temperaturer og grønnere gress. 

Nicolaysen er daglig leder i Frigaard Eiendom som står bak boligprosjektene på Moenskogen, og Metacon er byggherre. 

- Vi har stor tro på at leilighetene selges nå som salget starter igjen etter en kald vinter. Vi skal bygge både to-, tre- og fireroms leiligheter, så her er det noe som passer for enhver familiesituasjon, smiler Nicolaysen. 

Vestvendt: Alle leilighetene blir solrike og har overbygd terrasse, så her ligger alt til rette for hygge på Moenskogen.

Les enda mer om Moenskogen her.

Han viser frem tomten som snart skal omgjøres til to bygg med lekre leiligheter. Akkurat nå er det ingenting der, men om ikke lenge skal første spadestikk tas. Allerede nå er halvparten av leilighetene i byggetrinn 2 solgt. 

Byggetrinn 1 står ferdig rett ved siden av, og har allerede vært en stor suksess. Her er hele 26 av 28 leiligheter solgt. 

Det er stille og rolig her med lite trafikk. Samtidig er du nær både skole og handel.

Terje Nicolaysen

Solrike leiligheter

Byggetrinn 1 var omgjøring av tidligere kontorlokaler til leiligheter. Byggetrinn 2 bygges helt fra scratch. Det blir to bygg på fire etasjer med til sammen 32 leiligheter.

- Disse leilighetene blir utrolig flotte. Bare tenk deg den utsikten du får herfra med en gang du kommer opp til andre etasje, utbryter Nicolaysen.

Lekkert: På Moenskogen blir det lyse og moderne leiligheter med vannbåren varme for ekstra komfort.

På Moenskogen er det stille og rolig, grønt og landlig. Samtidig har du umiddelbar nærhet til både skole og handel på Iseveien senter som ligger et stenkast unna. Alle leilighetene er enten vendt mot syd eller vest, og nyter godt av solen.

I kjelleren bygges parkeringsanlegg med heis rett opp til leilighetene. Når byggingen begynner er det beregnet 18 måneders byggetid.

- Så blir det innflytting allerede neste år, sier Nicolaysen. 

Beboerne skryter av området

I byggetrinn 1 er det 28 leiligheter, og Nicolaysen forteller at tilbakemeldingene fra beboerne har vært gode:

- De skryter så mye av området og av leilighetene. Det er stille og rolig her med lite trafikk. Samtidig er du nær både skole og handel. 

Her kan du laste ned prospektet for byggetrinn 2 på Moenskogen.

Utsikt: - Tenk deg så nydelig utsikt du får fra terrassen allerede i andre etasje, sier Terje Nicolaysen.
Del artikkelen på Facebook