Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Sitter du i stua her, sitter du over alle andre

Den gamle ærverdige Bankgården, midt i hjertet av Sarpsborg, forvandles nå til moderne og store leiligheter med byens beste utsikt.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Her kan du bo høyt: Peter Linnerud, Ole Christian Arntsen, Martin Stangeland tror leilighetene vil være svært populære.

Du har nå mulighetene til å skaffe deg en leilighet med byens beste utsikt. Fra stua kan man nemlig se utover byen og landskapet med Glomma som skjærer seg gjennom Raryggen ved Sarpefossen.

– Bankgården er den høyeste bygningen i sentrum, og du sitter bokstavelig talt over alle andre, sier eiendomsmegler Ole Christian Arntsen hos PrivatMegleren Sarpsborg.

Store balkonger

Bygget renoveres og forvandles nå til 30 moderne to- til fireroms leiligheter i størrelser fra 44 til 134 kvadrat. I bygningens 2. og 3. etasje blir de gamle næringslokalene til 21 nye leiligheter. De åtte eksisterende leilighetene i 4.-7. etasje vil bli moderne, og i 8. etasje blir det en helt ny og flott toppleilighet.

Lekkert: Leilighetene i Bankgården blir utrolig lekre.

– Alle leilighetene over fjerde etasje får romslige balkonger på 8 kvadratmeter. I 4. etasje får leilighetene takterrasse på over 60 m2. Mens toppleiligheten får takterrasse på 50 kvadratmeter, forteller Martin Stangeland, også han boligmegler hos PrivatMegleren Sarpsborg.

Mange i Sarpsborg har et forhold til Bankgården. DnB holder til i første etasje fremdeles. I tillegg har det vært kafé her, i tillegg til lege og tannlege og diverse andre virksomheter.

– Det er jo et gammelt bankbygg, og jeg tror ikke det finnes en mer solid bygning i hele byen. Veggene er tykke og solide, sier eier og utbygger Peter Linnerud.

Bankgården er den høyeste bygningen i sentrum, og du sitter bokstavelig talt over alle andre.

Ole Christian Arntsen, eiendomsmegler

Glem vedlikehold, oppussing og høye strømpriser

Solid bygg: Bankgården er trolig et av byens mest solide bygg med sine tykke vegger.

Et tidløst kvalitetskjøkken fra ALNO med integrerte hvitevarer blir satt inn i alle kjøkken. Badet får downlights, gulvvarme, og flislagt gulv og vegger. Alle andre rom får eikeparkett og malt gips på veggene.

Med moderne standard, fleksible løsninger og moderne ventilasjon slipper du å tenke på vedlikehold, oppussing og høye strømpriser.

– Leilighetene blir tilknyttet fjernvarmeanlegg, og de får såkalt balansert ventilasjon. Det gir boligene behagelig komfort, sier Arntsen.

Les mer om Bankgården her!

Hobbyrom, heis og peis

Hver leilighet får bod og mulighet til å kjøpe parkeringsplass i kjelleren, med heis hele veien. Det vil også bli etablert et hobbyrom som beboerne kan benytte seg av.

Leilighetene fra fjerde til syvende etasje er mellom 105 og 120 kvadrat, mens toppleiligheten er på 134 kvadratmeter. Alle disse leilighetene har installert peis.

Her bor du midt i sentrum med kort avstand til torget og direkte tilgang til alt byen har å by på – både kino, treningssenter, restauranter og kjøpesenter. For deg som er opptatt av friluftsliv ligger det flere flotte turområder i nærheten.

Velkommen på visning

Hver tirsdag kl. 15.00-17.00. (ikke 1. mai)

Lørdag 5. mai kl. 12.00-14.00.

Sjekk den flotte utsikten over Sarpsborg by!

Upåklagelig: Utsikten fra byens høyeste hus er helt klart upåklagelig.
Del artikkelen på Facebook