Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

TEST: Nå bygges eneboliger i området som har «alt»

– Startskuddet går nå i løpet av de neste ukene, så vi har en spennende tid i møte, forteller Geir-Frode Wroldsen hos Block Watne.

Annonsørinnhold i samarbeid med

GODE MINNER: Trond Hermansen trives på Gressvik - han vokste opp i Gamle Rødsvei og bor nå i Oksviken.

Like mellom Rød og Krossnes på Gressvik skal det nå bygges boliger i et område som allerede er preget av trivelige boligfelt.

– Vi tenker dette området appellerer til de aller fleste, spesielt barnefamilier og par som vil bo nytt og vedlikeholdsfritt, forteller salgskonsulent i Block Watne, Geir-Frode Wroldsen.

Skal hete Rødsberget

Med byggestart rett rundt hjørnet, skal 24 eneboliger bygget i kjede stå klare neste år.

– Boligene får en veldig fin beliggenhet på en kolle, med gode solforhold og grøntarealer. Det blir varierte prisklasser og forskjellige planløsninger, lover Wroldsen.

Prosjektet heter Rødsberget og «nærmeste nabo» blir Oksviken, et allerede populært og etablert boligfelt.

Vokste opp rett ved tomta

Trond Hermansen vokste opp i Gamle Rødsvei, tvers over veien til der Rødsberget nå skal bygges.

Han mimrer om glade sommerdager som indianer og cowboy med de andre ungene på feltet, hvor han bodde frem til 19-årsalderen.

– Mange barnefamilier har etablert seg i området og det er nok fordi det er veldig trygt her. Kort vei til det meste, det er ikke noen gjennomgangstrafikk og det er enkelt for barna å komme i kontakt med hverandre, sier Hermansen som selv flyttet et steinkast unna barndomshjemmet, til Oksviken, da han skulle ha familiehus etter ti år i Oslo.

I tillegg var kort vei til sjøen og sommeridyll blant de kvalitetene familien satt stor pris på.

– For oss er det bare syv minutter, så er vi ute i skjærgården, smiler Hermansen.

For oss er det bare syv minutter - så er vi ute i skjærgården.

Trond Hermansen, beboer

Hagefester, jogging og lek

Camilla Thorkildsen og familien flyttet også til området for ti år siden. Siden den gang har hun blitt en skikkelig Oksviken- og Gressvik-patriot.

– I starten var det veldig sosialt for ungene og de hadde gode venner her, men nå er det helt uaktuelt for oss voksne å flytte også, forteller Camilla Thorkildsen, som er lærer på Cicignon.

– Nå sykler barna sammen til skolen, de leker sammen og vi voksne jogger sammen, har hagefester eller tar en kaffe hos hverandre. Det er utrolig trivelig, smiler læreren.

Ettersom det er kort vei til Trondalen, er mange i nærmiljøet engasjert i Gresvik IF. Der finnes både kunstgress og ekte gressbane, samt håndballhall og aktiviteter for alle aldre.

– Vi har tre gutter som er aktive der, og jeg må si det er en veldig fin breddeklubb som tar godt vare på alle. Det er mange foreldre som hjelper til der, så det er en god arena for oss voksne til å bli kjent også.

Boligkjøper Simon: – Du slipper å gå på en smell

Simon Holt har nettopp flyttet inn i sin enebolig fra Block Watne på Begby. Selv om han fortsatt lurer litt plasseringen til noen av de mange bildene han har, har det allerede blitt et trivelig hjem med personlig preg.

– Etter jeg valgte hustype og signerte, fikk jeg informasjon om tilvalg. Du kan så å si bytte ut alt du vil, så da begynner du å tenke over hvordan du vil ha det. De sendte meg målestokker og tegninger, så det var fin oppfølging, forteller Simon, som signerte i juli og flyttet inn åtte måneder senere.

Holt satte spesielt pris på tryggheten ved å kjøpe hus fra Block Watne.

– Det er et stort firma og har jobba i så mange år, så det er veldig trygt. Du vet at de ikke vil gå dukken og du slipper å gå på en smell med et halvferdig hus som aldri blir ferdig, forteller han og legger til:

– Jeg kjenner noen som er snekkere i Block Watne og det er flinke folk og du vet at de bruker entreprenører som de er trygge på, så det går litt på ryktet, avslutter den ferske boligeieren.

Vil du vite mer om boligene på Rødsberget? Se hjemmesiden til Block Watne her.

Velkommen til Rødsberget! Bla deg videre for en sniktitt på hvordan standarden i boligene vil bli.

Standarden i eneboligene er moderne og delikat, og med mange tilvalgsmuligheter kan hjemmet tilpasses akkurat som man ønsker.

Lyst og tidsriktig kjøkken.

Den trivelige stuen innbyr til hygge året rundt. Vedovnen er standard i alle boligene.

Flislagt bad med vegghengt innredning og toalett er standard.

Eneboligene har opparbeidede grøntarealer og ligger idyllisk til. Nærområdet passer både for de som er glad i markaliv og sentrumsliv.

På under ti minutter er du i skjærgården. Er du glad i å bade er både Faratangen, Mærrapanna og Foten en sykkeltur unna.

Del artikkelen på Facebook